Så undviker du leksakskaos i vardagsrummet

Så undviker du leksakskaos i vardagsrummet

Tre snabba och enkla sätt att förhindra att ungarnas leksaker tar över ditt vardagsrum.


När barnen väl har somnat, så längtar de flesta föräldrar efter att slänga upp benen i soffan och bara slappna av – men det är svårt att hitta lugnet när hela vardagsrummet ser ut som om någon vält ut en container med leksaker i det.

De goda nyheterna är att det finns relativt enkla sätt att undvika detta, allt handlar om bra förvaring som smidigt sväljer alla barnens prylar!

Möbler med inbyggd förvaring
En pall eller bänk med förvaring är inte bara ett utmärkt förvaringsutrymme, det är också en extra sittplats! Den här typen av möbler hittar du i varierande stilar på de flesta möbelvaruhus, och om du är händig kan du sy en sittkudde till eller klä om den som följde med i en färg eller ett mönster som matchar din övriga inredning.

Tips: Rotera ditt barns leksaker genom att gömma undan några en månad eller två, sedan när du tar fram dem igen så är de mycket roligare att leka med!

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Endast en beställning per år

Valt varuprov
Avmarkera varuprov
Varuprov redan beställt

Skåp, inte hyllor
Hyllor ser alltid så snygga ut i inredningsmagasinen, eller hur? Men när de i det riktiga livet nästan kroknar av allehanda pryttlar istället för några få, smakfulla och väl utvalda "objekt, så har de där hyllorna inte riktigt samma tjusiga effekt. Gör dig själv en tjänst och investera i ett snyggt väggskåp (eller golvskåp) i stället – då kan du bara stänga skåpdörrarna och vips! så har du en ren och fin yta!

Tips: platsbyggda skåp maximerar ytorna och utnyttjar varenda centimeter på det givna utrymmet. Måla det i samma färg som väggarna om du vill att det ska smälta in, annars är vårt tips att du satsar på en kulör som bryter av mot övrig inredning så att det riktigt framhävs – skåp är vackra!

Korgar
Investera i en riktigt snygg stor korg som du har stående i vardagsrummet, när kvällen är kommen är det enkelt att bara skopa upp alla leksaker och slänga i korgen. Det är också så pass enkel syssla att även små barn kan hjälpa till, det är ju ändå deras röra!


Mer tips för hemmet:
Fyra fläckborttagande knep
Lilla Tvätta fönster-skolan

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare