snabba-städtips

5 tips på snabbare städning

Nytt år och ny start! Se till att få en bra början på det nya året genom att skapa nya goda vanor som underlättar städningen hemma – och dessutom sparar tid. För visst vill du hellre mysa med familjen än lägga tid på städning? Här är tipsen som sparar dig 30 minuters städtid i veckan!


1. Var metodisk = spara in 8 minuter
Ta rum för rum och yta för yta, jobba uppifrån och ner och från höger till vänster, så slipper du dubbelt arbete. Golvet tar du sist och samlar upp dammet som fallit ner.

2. Arbeta i etapper = spara in 5 minuter
Börja med att torka bort dammet: torka av prydnadssaker och möbler, borsta bort smulor från soffan och dammsug. Om man avslutar med att torka av golvet finns det ingen risk för att smuts fastnar på den fuktiga golvytan.

3. Utnyttja utrymmet = spara in 5 minuter
Förvara dina städprodukter i en snygg korg eller färgglad låda. Då kan du enkelt ta dem med dig från rum till rum och ställa dem där de används, så slipper du gå fram och tillbaka. Även hygienprodukter kan organiseras i snygga korgar eller lådor – både snyggt och lättstädat!

4. Delegera = spara in 5 minuter
Låt städprodukterna göra jobbet: spruta på rengöringsmedlet och låt verka medan du arbetar med något annat.

5. Var organiserad = spara in 7 minuter
Den som har trappor hemma gör inget annat än att gå upp och ner! Undvik att springa i trappan för att ställa tillbaka ett par skor – lägg i stället allt som ska bäras upp vid foten av trappan och bär upp allt på en gång.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Om du sätter kvalitet, öga för varje detalj i första hand när det kommer till städ av din lägenhet, är du på rätt plats. Med oss slipper du oroa dig att lämna din lägenhet utan tillsyn. Vi är ett pålitligt företag, vilket framgår av våra kunders recensioner.

  • Rapportera det här