Lär dig packa som ett proffs

Lär dig packa som ett proffs!

Att packa är kanske den minst glamorösa delen av semesterresan, men däremot den viktigaste. Att ta med sig rätt saker, i rätt antal och organisera det på rätt vis kan göra hela skillnaden mellan en avkopplande resa och en stressig.


Så gör du inte: Du tror kanske att du sparar tid genom att bara kasta ner kläderna i väskan, men det får du sota för senare. Kom ihåg att genvägar ofta är senvägar – och det är det sista du vill ha på semestern.


Så gör du: Bestäm dig för vilka kläder du behöver – verkligen behöver – och vik dem i prydliga högar.

 

Steg ett: Börja med mindre, tunnare plagg som t-shirts och rulla ihop dem för att spara plats.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Steg två: Ta sedan lite större plagg som byxor. Rulla dem runt mindre ihoprullade plagg. På det viset slipper du veck, och du slipper stryka plaggen när du packar upp.

Steg tre: Spara plats genom att packa dina strumpor och strumpbyxor i dina skor. Kom ihåg att stoppa skorna i en plastpåse, så att du inte smutsar ner dina rena kläder med smuts från skosulorna.

Steg fyra: Gå igenom packningen. Har du fått med allt? Se till att du inte har glömt något viktigt, har du packat ner rakhyveln? Kom ihåg att packa ner den i necessären tillsammans med övriga skönhetsprodukter, så att du kan sola semesterkroppen och visa upp dina välrakade ben.

Allt är klart, nu kan du börja räkna ner till semestern!Fler lästips:
Sortera rätt före tvätt


Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Packpåsar - som sedan kan användas som tvättpåsar underlättar

  • Rapportera det här