Fem bästa genvägarna till ett fläckfritt kök

Fem bästa genvägarna till ett fläckfritt kök

Det enklaste sättet att städa sitt kök är att hålla det rent! Här är ett par genvägar till hur du minskar veckostorstädningen och håller ditt kök skinande rent hela tiden.


Snabb mixerrengöring

Att göra rent mixern är en av kökets absolut pilligaste uppgifter. Men det behöver det inte vara.

Så fort du har tömt mixern, ta och ställ kannan i diskhon och häll i lite varmt vatten och Yes!. Sätt tillbaka kannan på mixern, och kör i 20 sekunder.

På detta sätt slipper du inte bara slita med att göra rent mixern med stålull, utan Yes! koncentrerade formula gör att du bara behöver ägna en minut åt att göra rent hela maskinen.

Låt mixern göra slitgörat!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Gör rent köksytorna i ett svep

Att rengöra köksytorna kan kännas lättare sagt än gjort - ofta kan det finnas riktigt sega såsfläckar att ta hand om.

Det enklaste sättet att få rent köksytor, till och med svårstädade ytor som spishällen, är att städa dem samtidigt som de används. Genom att spendera 5 minuter varje dag med att torka rent köksytorna efter kvällsmaten, slipper du 30 minuters knogande.

Yes! fungerar alldeles utmärkt som allrengöring. Så om du saknar en vanlig allrengöring, häll en droppe Yes! på en ren, fuktig tvättsvamp. Den enda droppen kan göra rent alla dina köksytor, utan att du behöver slita extra.

Dessa är bara ett par av våra enkla genvägar till att hålla köket fläckfritt hela veckan. Har du några fler tips för hur man städar hela köket enkelt?

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

����������������������������������������

  • Rapportera det här
Bra vardag hårspecial!