Diskmedelskapslar

Diskmedelskapslar

Det finns ny information tryckt på dina diskmedelskapslar av varumärket YES. Det är viktigt att veta att själva produkten inte har ändrats.


MEDDELANDE OBSERVERA:
Det finns ny information tryckt på dina diskmedelskapslar av varumärket YES. Det är viktigt att veta att själva produkten inte har ändrats. Vi erbjuder nu ytterligare information för att informera dig om det säkraste och det mest miljövänliga alternativet för produkten, genom att erbjuda dig en mer lättillgänglig information. Om du vill veta mer, ring vår kundserviceavdelning 020-350029.


Vanliga frågor och svar

Har produkten förändrats?
Din produkt har inte förändrats på något sätt.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Är produkten mindre säker än tidigare?
Din produkt har inte förändrats på något sätt. Alla Proctor & Gamble-produkter, inklusive färgen som har används vid den nya etiketteringen, uppfyller och överträffar regionala, nationella och internationella förordningar.

Kommer färgen att färga av sig?
Färgen på den nya förpackningen kommer inte att färga av sig vare sig på din diskmaskin, eller på disken som finns inuti. Vi har genomfört 100 olika tester på alla tillgängliga nivåer för att försäkra oss om att produkten fungerar som den ska vid alla olika situationer som normalt kan uppstå.

Finns det ett bäst före-datum för informationen?
Den här informationen har inget bäst före-datum. Den aktuella informationen har inget värde för kunden och den skapades för att skriva ut trycktester för att kontrollera kvaliteten och läsbarheten.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare