Förvandla din säng till en drömplats

Förvandla din säng till en drömplats

0
Drömmer du också om ett bekvämt sovrum? Har du tröttnat på att vakna med ryggvärk? Så här förvandlar du ditt sovrum till en drömplats!

På inköpslistan: En bäddmadrass, jerseylakan och kuddar i olika storlekar. Blanda gärna lugna färger och fräcka motiv (eller tvärtom).

Börja med att tvätta sängkläderna, så somnar du sött i en ren och kemikaliefri säng. Med en dos av ditt favoritmjukmedel luktar sängen dessutom underbart! Sängkläderna luktar garanterat gott i sju dagar - en hel veckas njutning i en  fräscht doftande säng, vilken dröm!

Har du ryggproblem som beror på en alltför mjuk eller hård säng kan en ny bäddmadrass vara lösningen. På så vis får du din skönhetssömn, utan att behöva köpa en ny säng och nya sängkläder.

För en riktigt mjuk upplevelse, välj jerseylakan. De är billigare än linnelakan och mycket skönare än vanliga bomullslakan. Dessutom är de strykfria! Visst önskar du att du fått veta det tidigare?

Sedan är det dags att ta tag i själva bäddningen. Börja med att unna dig en ny, riktigt bra tjockare kudde som kan stötta upp din vanliga kudde när du ska läsa favoritdeckaren på kvällen eller njuta av söndagsfrukosten i sängen. Den kommer dessutom göra det lättare att bädda sängen som på lyxhotellet du drömmer om..

Glöm inte heller att puffa upp dina andra kuddar med snabba klappar på kortsidorna. Snart dröjer det inte länge förrän din säng påminner om ett fluffigt moln!

Nu återstår det bara att lägga upp kuddarna, från de största till de minsta. Blanda gärna olika former: kvadratiska och rektangulära, stora och små. Ett kuddhav ger ett välkomnande intryck! Lägg mycket fokus på färgvalet, det kommer att sätta prägeln på hela sovrummet.

Tänd några doftljus på nattduksbordet och voilá! Nu gäller det bara att motstå frestelsen att ligga kvar ...

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande