Gör uteplatsen redo för häng!

Gör uteplatsen redo för häng!

Sätt igång med att fixa uteplatsen redan nu, innan vi hinner blinka är sommarkvällarna här (hurra!).


Oavsett om du har en stor trädgård, en uteplats eller en mindre balkong, så är det exakt lika härligt att vistas där när vädret blir varmare och kvällarna längre. Vi hjälper dig att göra det bästa möjliga av din utomhusplats!

1. Röj undan!
Det är nästan chockartat vad den här första åtgärden åstadkommer. Vi vet alla hur lätt det är att ställa undan allehanda saker på platser där de inte syns, och balkongen är ett ypperligt ställe för undangömning av allt från cyklar till de där sjutton terracotta-krukorna som man inte ids sopsortera och frakta iväg. Här finns inga genvägar: bit ihop och rensa undan, åk till sopåtervinningen och ge bort till second hand-butiker. Ta bort allt du inte använder, gör ordning bland trädgårdsredskapen. Sopa rent, kratta, skapa ett lugn för ögat.

2. Kolla uppåt
Det är lätt att man bara stirrar neråt när man städar och fejar. Men om du lyfter blicken så ser du förmodligen en del spindelnät och andra olustigheter. Bort med dem!

3. Fram med hinken
Nu är det dags att ta fram vatten, hink och rengöringsmedel för en old school skrubbning. Torka rent med varmt vatten, och om du har möjlighet kan du spola alla ytor och utemöbler med vattenslang.

4. Gör grillen redo
Under vintern kan lite allt möjligt ha hamnat i grillen – smuts, smågrus, fågelfjädrar och allehanda småkryp. Inte en så aptitlig tanke eller syn. Om det fortfarande är smetiga grilloljerester kvar i den, strö bakpulver över den och låt stå i 24 timmar och torka sedan ur den och skrubba ordentligt med ett kraftfullt rengöringsmedel.

Här har vi samlat några gröna grill-recept!

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Endast en beställning per år

Valt varuprov
Avmarkera varuprov
Varuprov redan beställt

5. Glasklart
Nu när du har kommit så här långt, så är det dags för glasytorna. Dags att tvätta fönstren! Du har ju kämpat så hårt, det vore ju fint om man kan se det inifrån också, eller hur?

Här kan du kolla in vår Lilla Tvätta fönster-skola.

6. Gör det mysigt!
Nu är det dags för det riktigt roliga – vi ska göra det fint och mysigt. Fram med alla krukväxter och blomlådor, sätt upp en utomhustålig ljusslinga, ladda de portabla högtalarna, upp med drömfångaren. Vad helst du vill!

Nu kan sommaren äntligen börja.
Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare