P&G’S MEDBORGARENGAGEMANG

DesktopImage
0
P&G tar sitt medborgaransvar på allvar, och är hängivna att alltid göra rätt för sig.

Vi är, och vill vara, kända för att vara ett företag som styrs ansvarsfullt och etiskt riktigt, som är öppet och transparent i sina affärer, som stödjer goda saker och skyddar miljön, som erbjuder trevliga arbetsplatser där våra anställda behandlas väl och ges möjlighet att nå sin fulla potential.

I vårt Medborgaransvar ingår bland annat...

Samhällsverkan:

  • P&G's Children's Safe Drinking Water Program har gett över 12 miljarder liter rent dricksvatten till samhällen på landsbygden och i nödsituationer i 85 länder de senaste 13 åren, med ett globalt mål på 15 miljarder liter till 2020.
  • Pampers® UNICEF-kampanj har hjälpt till att utrota stelkramp hos mödrar och nyfödda (MNT) i 20 länder. Med 18 länder kvar har nu Pampers och UNICEF nått halvvägs till sitt mål om att utrota MNT i världen.
  • P&G har bistått med produktdonationer och hjälp till mer än 20 katastrofer globalt, och har hjälpt miljoner människor genom våra Katastrofhjälpsprogram som samarbetar med flera hjälporganisationer.
  • P&G Norden är stolt partner till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj och har under åren 2015-2017 donerat över 3,3 millioner SEK till cancerforskningen

Jämlikhet mellan könen: 

  • Med hjälp av sin röst inom marknadsföring har P&G lanserat en video med hashtagen #WeSeeEqual, med målet att inspirera folk att ta itu med sina egna fördomar om kön och bekämpa negativa eller gammelmodiga stereotyper. Videon har setts miljontals gånger i mer än 180 länder.
  • P&G's 30 år gamla Supplier Diversity-program investerar nu mer än 1 miljard dollar i kvinnoägda företag i USA. Nyligen har expansion skett i Kina, Mexiko, Nigeria, Sydafrika och Turkiet, och programmet ger kvinnor ekonomisk makt inom alla fem regioner där P&G är verksamma.
  • Always har kämpat för att förbättra tjejers självförtroende globalt i mer än 30 år, och når mer än 17 miljoner tjejer med utbildningsmaterial om pubertet och hygien årligen, och har donerat mer än 70 miljoner bindor de senaste tio åren för att se till att tjejer fortsätter gå i skolan och för att hjälpa kvinnor i nöd.

Mångfald & Inkluderande:

  • Mer än 145 nationaliteter finns representerade i vår globala arbetsstyrka.
  • P&G är insvuren medlem i Human Rights Campaigns Business Coalition for Global Workplace Fairness.
  • P&G sponsrade 37: e nationella veterans rullstolsspel i vår hemstad Cincinnati. Mer än 550 veteraner deltog i detta evenemang och över 150 P & G-volontärer ägnade sin tid att göra denna händelse till en succé.

För att läsa mer om vårt Medborgaransvar, klicka här.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande