4 motiverande tips för att besegra januari-deppen

DesktopImage
0
Prova dessa enkla och snabba sätt att ge dig själv lite extra kraft från morgon till kväll under vinterns kalla och mörka månader.

När julmagin har bleknat för ännu ett år är det dags att komma i rutin igen, där mörka morgnar, dåligt väder och långa, kalla nätter hjälper föga med att muntra upp en under årets första månader.

Men det finns ett sätt att slippa denna känsla av allmänt 'blä' - dessa enkla trick kan ge dig en riktig energiboost som gör att du kan ta dig an dagen med förnyade krafter.

1. Väck kroppen

Gör en rad djupandningsövningar och ett par stretchningar när du kliver upp för en mjuk start på dagen. Sen, när du går ner för att äta frukost, ta och gå upp och ner för trapporna ett par gånger för att få igång blodcirkulationen ordentligt och få ökad energi.

2. Ät ordentligt

Ät en frukost som värmer från insidan och ut, som en skål gröt med bär, och ät en skål med nyttig soppa till lunch och en mustig gryta till middag. Maträtter som dessa är inte bara värmande och nyttiga, de gör också att du känner dig mätt längre.

3. Fräscha upp dig själv

Använd ansiktsvårdande våtservetter eller en ansiktsspray för att fräscha upp ansiktet, och smyg iväg till badrummet och borsta tänderna med lite mintigt fräsch tandkräm från Oral-B. Det kan också hjälpa att sätta upp håret så att du kan känna sval luft mot nacke och hals. Med hjälp av dessa små trick kan du känna dig totalt uppfriskad.

4. En uppiggande dusch

Om du inte känner för att lämna huset, hoppa in i duschen. Använd en fräsch duschkräm med doft av citrus eller mint för att väcka dina sinnen och, om du har tid, tvätta håret med Head & Shoulders Menthol Fresh schampo och balsam med mint som fräschar upp och återupplivar hår- och hårbotten. Avsluta med att skölja med kallt vatten för att få igång blodcirkulationen så kommer du känna dig mycket piggare.

Har du några fler uppiggande trick som får igång dig? Dela gärna med dig med hjälp av kommentarsfunktionen nedan.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande