Unna dig ett hemmaspa

Unna dig ett hemmaspa – i ditt eget badrum!

En dag på spa kan kännas som ett slöseri – vem har tid och råd egentligen? Men även om du är väldigt upptagen och har en budget att hålla så är det fortfarande möjligt att skämma bort dig själv.


Att lägga femton minuter extra på din vanliga rutin i badrummet kan verkligen ge dig den där kicken du behöver för att kunna göra dina andra dagliga uppgifter snabbare. Införskaffa massa ljus, sätt på avslappnande musik och glöm inte att sätta upp en "stör ej"-skylt på dörren.

Frisk luft och lukt
Öppna upp ett fönster om du kan, även på vintern. Frisk luft tillsammans med varma ångor från varmvatten skapar en härlig atmosfär som gör din tid i badrummet ännu mer uppfriskande. På morgonen och kvällen kan ett par tända ljus hjälpa dig att få världen att stanna upp en stund. Välj gärna lugnande och aromatiska dofter som lavendel eller ingefära.
Viktigt: Lämna inte ljusen obevakade och tänk på att ställa dem på säkra ställen så att de inte står i närheten av ditt duschdraperi eller dina handdukar.

Bubblor och dofter
Bind samman några kvistar timjan eller lavendel och häng dem på kranen, på så sätt fylls rummet med deras doft när varmvattnet rinner igenom. Addera en badolja eller ett badskum med dofter som associeras med stressdämpande egenskaper, som exempelvis bergamott, pelargon eller ros. Använd även ett schampo med en härlig fräsch doft, som t ex Head & Shoulders Apple Fresh Shampoo.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Vackert hår och kropp
Unna dig en ordentlig hårtvätt med både schampo och balsam istället för att stressa med en 2-i-1 produkt. Använd produkter som både vårdar och skämmer bort dina lockar i ett kick.
Extra tips: Du kan få vackra fötter även om du inte har tid för att ta ett bad. Fixa ett mjukgörande fotbad med en aromatisk olja i, innan du klipper och polerar dina tånaglar.

Vikten av att varva ned
Även om en frisk kropp är byggd för att hantera stor press genom att utsöndra stresslindrande hormoner, så kan alltför mycket långvarig stress göra att din kropp utsöndrar alldeles för mycket av dessa hormoner. Det kan både påverka din vikt, sömn och matsmältning. Det kan även orsaka depression, fertilitetsproblem och hjärtsjukdomar. Motarbeta stressen med våra avstressande övningarBekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare