Trosskydd

Trosskydd

Som aktiva kvinnor vet ni alla hur viktigt det är att känna sig torr, fräsch och självsäker varje dag. Så här kan du göra!


HÅLL DIG AKTIV, FRÄSCH OCH SJÄLVSÄKER UNDER DIN MENS

Precis som med deodorant eller läppglans är trosskydd en bra sak för att ta hand om dig själv varje dag. De kan hjälpa dig att känna dig bekväm med din kropp och hålla dig feminin och fräsch. När är bästa tiden att använda dem?

√ DAGLIGEN: Vissa kvinnor använder trosskydd dagligen för att hantera flytningar eller visst urinläckage. På marknaden hittar du trosskydd som passar olika typer av underkläder.

√ I MITTEN AV CYKELN (under ägglossning): Vissa kvinnor använder dem främst i mitten av cykeln bara för att hantera sina ökade flytningar.

√ UNDER MENSTRUATIONEN: Trosskydd kan också vara användbara som reserver när du har tampong eller som skydd i väntan på att en mens ska börja. 

√ EFTER FÖRLOSSNING: Vissa kvinnor använder trosskydd vid lätta postpartumflöden några veckor efter förlossningen. Du som använder trosskydd för postpartumflöden eller känslig blåsa bör leta efter trosskydd med extra skydd för att hjälpa till att hålla dig feminin och fräsch. För att förstå vad som händer med din kropp, läs “Hjälp, barnet är fött, men min kropp fortsätter att förändras” och få mer information om hur du lär dig kontrollera små läckage (artikel 16).

Always trosskydd och Always bindor kan hjälpa dig att känna dig torr, fräsch och säker varje dag. 

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan