Ta tillbaka helgen!

Ta tillbaka helgen!

Det är dags att sluta slösa lördagarna och söndagarna på hushållsysslor och istället göra det bästa av helgerna. Så får du en stressfri helg.


Under skolveckorna är vardagarna en hektisk tid. Alla vill återhämta sig under helgerna. Men vem ska sköta matinhandlingen, trädgårdsarbetet, barnens aktiviteter och besöket hos mormor? Så skapar du en balans.


Ändra takten

Du kommer att vara mer produktiv, även om du bara har en timme över – vila. Prova några av våra avslappningsövningar som kan utföras i hemmet.


Lär dig att säga nej

Minska antalet måsten i din kalender och prioritera de aktiviteter som är viktiga för dig– du kommer att känna dig mindre stressad och kan njuta mer av stunderna i ett mer meningsfyllt liv.


Låt inte hushållssysslorna ta över helgen

Ställ istället en timer. Ta en titt på vår checklista för effektiv hushållsstädning och se till att alla hjälper till så att allt är färdigt innan fredag kväll eller innan lunch på lördagen. 

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Endast en beställning per år

Valt varuprov
Avmarkera varuprov
Varuprov redan beställt


Stressa ner och må bra

Vi blir lättare sjuka när vi är slutkörda och oroliga, vilket kan innebära förlorad tid under helgen. Gör en lista med saker som är viktiga och säg nej till annat som inkräktar på ledigheten. Läs vår artikel med tips på hur du kan stressa ner.


Planera in sådant du älskar att göra

 Få ut mesta möjliga av helgen genom att planera in en favoritaktivitet; det kan vara ett biobesök med hela familjen på fredagskvällen eller en timme i badkaret och lugn spastund på söndagsmorgonen. Variera aktiviteterna varje helg men se till att planera in det – du kommer att se matinhandlingen med helt nya ögon! Läs vår artikel Njut av lite egentid eller varför inte umgås med dina vänner?

 

 

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare