Lär dig något nytt: gå en kurs!

Lär dig något nytt: gå en kurs!

Nytt år, nya tag! Så står man då här igen, med nyårslöften och förväntansfulla förhoppningar om att – återigen – ”starta ett nytt liv”... Känns det igen? Fast kanske måste inte ”ett nytt liv” innebära tråkiga bantningskurer och annat nyttigt. Kanske 2011 rentav kan bli året då du lär dig en massa nytt och äntligen ser till att ha lite kul! Här är listan med kurser du inte visste du behövde.Gör chokladpraliner

Varför inte fortsätta på jul- och nyårstemat och inleda nya året med läckra smakupplevelser? På en pralinkurs får du lära dig allt om temperering, gjutning och fyllningar. Självklart både provsmakar och tillverkar du chokladen själv, under professionell ledning – och får med dig en ask delikata praliner hem. Lite lyxig glamour när vardagen sätter in kan aldrig skada! Obs: Inga förkunskaper – förutom välutvecklade smaklökar – krävs.

Akrobatik för nybörjare

Efter chokladen kanske det kan vara läge för lite akrobatik... Ta tag i det ack så nödvändiga motionerandet på ett ovanligt och lustfyllt sätt! Med andra ord, bli barn på nytt och lär dig hjula, stå på händer och så småningom få till en volt. Det är aldrig för sent!

Relationskurs för singlar

Inte bara kroppen, utan även själen, ska ha sitt. Så om du är singel och längtar efter en varm och utvecklande relation, kanske detta kan råda bot på dina problem. På kursen får du lära dig att förstå hur din bakgrund och ditt ”bagage” påverkar dina relationer och vad du behöver för att en relation ska fungera. Du får bland annat redskap för att hantera frustrationer och för att ge och få uppskattning.

Från talängslan till talarlugn

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Får du hjärtklappning och tunghäfta bara inför tanken på att tala inför publik? Då är detta definitivt kursen för dig. Här får du på ett konkret sätt lära dig att komma förbi blockeringar och rädslor och i stället utveckla din egen personliga förmåga. Något som du kommer att ha nytta av både i jobbet och privat. 

Fynda på loppis och auktion

Instinkt och personlig smak i all ära, men det finns knep för att undvika klassiska fällor. Knep som gör att du kan våga chansa utan att bli besviken.

Unna dig upplevelsen av att göra riktigt bra auktions- och loppisfynd, genom att ta del av genuin expertis på området. Se kursen både som en källa till njutning och lär dig samtidigt göra goda affärer! En fetare plånbok behövs säkert efter alla helger...

Dessa kurser är bara ett axplock ur de svenska studieförbundens digra utbud inför våren 2011. Vissa kurser erbjuds endast på enstaka orter, andra finns nästan överallt. Frossa och njut av ett lärorikt och gott nytt år!

Eva-Lotta Sigurdh

 

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan