Emojis för tjejer

Always #LikeAGirl – Emojis för tjejer

Tjejer använder emojis för att uttrycka sig i sms och online. Men representerar de små symbolerna verkligen ALLA tjejer?


Deras ringa storlek till trots är emojis så mycket mer än lustiga ansikten. De har även blivit ett sätt för tjejer att uttrycka sig själva i sms och online. Men representerar emojis verkligen tjejer? Always hade ett samtal med prisbelönta dokumentärfilmaren Lucy Walker om saken. Med en lång rad filmer på sin meritlista och ett starkt intresse för språksociologi gav Lucy oss överraskande information om tjejer och deras sätt att kommunicera. Det visade sig att emojis begränsar deras kommunikation. "Det är otroligt viktigt att emojis representerar världen vi lever i; att de stärker tjejer och hjälper dem att uttrycka sig som de själva vill", säger Lucy.

Nu gör vi emojis som är lika starka och självständiga som tjejer. Dela dina egna med #LikeAGirl

Hjälp Always i vår strävan att stärka självförtroendet hos tjejer som är i puberteten. I över tre decennier har vi undervisat miljontals tjejer om pubertet och menstruationer för att stärka deras självförtroende. Nu utmanar vi alla tjejer att bli lika starka och självständiga #LikeAGirl. Tillsammans kan vi få spännande saker att hända. Nu kör vi!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Ta reda på mer:
Bra vardags Like A Girl-sida
Facebook AlwaysSverige

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare