olympisk-fest-ideer

Förbered dig för OS-fest

Över hela världen väntar man med spänning på OS I Rio 2016 och många anordnar sin egen OS-fest. Men hur ser du till att du som värd hinner vara med och fira?


Vi tänker visa dig hur du snabbt får ett skinande rent hus fullt av hemgjorda dekorationer – utan för mycket stress och jobb.

Rent på studs
Alla vill att huset är välstädat innan gästerna anländer, men det innebär inte att vi måste lägga ner timmar på att städa, det räcker att vi tar oss an det mest grundläggande. Använd en allrengöringsspray som du kan använda överallt, kör disken i diskmaskinen med Yes diskmaskinstabletter för att se till att allt är riktigt rent, och kör snabbt över rummen ni kommer att vistas i med dammsugaren. Klart!

Dekorationer
En fest är ingen riktig fest utan dekorationer! Temat? OS i Rio 2016 så klart. Skoja loss med ballonger och vepor och glöm inte så kul det kan vara att göra sina egna dekorationer. Pappersfigurer blir väldigt effektfulla om du gör många av dem, och dessutom kan dina barn vara med och hjälpa till.
Om du är lite mer ambitiös än så (men inte för mycket utanför dina egna gränser) kan du göra din egen banner. Klipp ut bokstäver från tidningar och kort, skanna eller kopiera dem och klistra upp på kartong innan du klistrar fast dem vid ett band som du hänger upp.

Sätt upp ett fotobås
Varför inte sätta upp ett fotobås där dina gäster kan ta OS-selfies? Du kan göra på många olika sätt, genom att använda hemgjorda banners och färgglada ballonger.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Mjuk belysning
Allt för stark belysning kan ta kål den bästa av fester. Lyktor kan användas året runt och utgör en vacker dekoration både utomhus och inomhus. Även ljus är bra, men se till att du inte lämnar dem obevakade.

Se till att du har det viktigaste hemma
Det är bra om du har koll på att du har allt hemma innan festen. Flasköppnare, soppåsar, pappershanddukar, extra toalettpapper.

Skapa en hörna för barnen
För att se till att även de yngsta gästerna känner sig välkomna på festen (och ni föräldrar kan få lite lugn och ro) hjälper det om du ser till så att de har något kul att göra.
Om festen hålls utomhus kan du sätta upp uppblåsbara bassänger och rutschkanor eller sprinklers, samtidigt som ett inomhusevenemang kräver ett bra urval av leksaker och spel.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan