Åtta trender som gör dig rätt klädd i spåret och på gymmet

Åtta trender som gör dig rätt klädd i spåret och på gymmet

Kom i form med stil med dessa trender inom träningskläder.


En moderiktig träningsoutfit kan få dig att trivas med dig själv, må bra och ge dig den där extra motivationen att orka svettas. Men inte om du är förkyld! Eller hur förhåller det sig egentligen ...? Läs mer om träning när du inte känner dig helt på topp.

Om du vill pimpa din träningslook, kan du kolla in några av sommarens heta nya trender här:

Träna som en dansare
Barre-pass – en träningsform som kombinerar pilates och yoga med balettekniken och konditionsträning – är den senaste fitnessflugan. Den har inspirerat till helt nya serier av träningskläder som för tanken till balettdansösens eleganta träningslook. Testa långärmade gymnastikdräkter, figurnära t-shirts, stickade shorts i klassiska balettnyanser: krämvitt, ljusrosa och ljuslila.

Mjukisbyxor i ny tappning
Glöm dragskor i midjan och byxor med påsig passform och resår i bensluten. Dagens mjukisbyxor har ett modernt snitt: låg midja, ankellängd och en smal siluett. Materialet är fortfarande superstretchigt för att vara bekvämt och lätt att röra sig i.

Välsittande passform
Trött på tajta träningskläder? I sommar vill vi ha mer välsittande och figursydda träningskläder i klassiska färger: mörkgrått, svart, marin och vitt. Linjerna på dessa jackor, tanktoppar och shorts är så snygga och eleganta att du rentav börjar använda plaggen mer i sociala sammanhang snarare än på gymmet. Apropå sällskapsliv, vi har listat de 10 hetaste sommaraccessoarerna – läs mer här!

Livfulla färger
För den äventyrlige känns en kavalkad i färger helt rätt. Matcha tanktoppar, figursydda t-shirts och lössittande avskurna toppar med färgsprakande tryck i orange, gult och rött mot mörk botten.

Läs mer: gillar du starka färger, men trivs inte med all uppmärksamhet de ger? Det finns en lösning på det! Här har du några tips om hur du smyger in kul och djärva färger i din makeup.

Läckra sport-bh:ar
Sport-bh:ar har inte bara en stöttande funktion. De har intrikata snitt, geometriska och vävda axelband i upphottade modeller med brottarrygg. Färgerna varierar från metallic, klara primärfärger och mönstrat. Om ditt kroppsförtroende är högt, strunta i toppen och använd enbart sport-bh:n som överdel. Eller om du är lite blygare, använd en tunn tanktopp över.

Grafiska etnotryck
Träningsleggings finns i en mängd olika längder: från knä- till ankellånga. Men skippa svart i sommar och kolla in nederdelar med etnotryck: svarta och vita grafiska mönster med kontrasterande inslag av orange, akvamarinblå och gult. Matcha med en enfärgad tanktopp eller t-shirt och du är redo för startskottet.

Smarta material
Träningskläderna blir allt smartare. Högpresterande material jämnar till och ger stöd åt dina kroppsformer och har dessutom många fukttransporterande och antibakteriella egenskaper. Stora tillverkare av träningskläder har också utvecklat material med kylande egenskaper. Dessa hjälper dig från att överhettas vilket låter perfekt för sommarens träningspass. Bland modellerna hittar vi allt från tanktoppar till shorts och långa träningsbyxor.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Trenden med aktivitetsarmband – enheter som du bär på handleden som övervakar din aktivitet och fitnessnivå – fortsätter sitt segertåg. De som löptränar kan hålla koll hur långt de springer, hur fort de springer, höjdskillnader, puls och hur många kalorier de har förbränt. "Smarta material" kan nu göra något liknande. Tröjor med integrerade fiberoptiska trådar kan mäta dina vitala funktioner.

Använd rätt skor
Oavsett träningsaktivitet, se till att du använder rätt skor. Det krävs för att du ska kunna prestera på topp och viktigast av allt, för att du ska undvika skador. Bra träningsskor ska alltid ha en god dämpning, stöd och vara konstruerade för den aktuella aktiviteten. När det gäller material- och färgkombinationer finns det som tur är hur mycket som helst att välja mellan oavsett modell. I sommar kommer sneakermodellerna direkt från catwalken: blandade rutmönster och tryck, vadderade material, krokodilpräglat, läder och nät. Du får helt rätt look med en t-shirt och sportbyxor i dämpade accentfärger kombinerat med iögonfallande sneakers.

En perfekt outfit kan både ge dig självförtroende och energi. Detsamma gäller träningskläder. Det finns så många olika spännande modeller och ny teknik som hjälper dig att komma i form samtidigt som du ser fantastisk ut.


Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare