5 övningar för snygga armar

5 övningar för snygga armar

Se fantastisk ut i linne och holkärm med de här enkla övningarna för armarna.


Med varmare väder på horisonten (vi kan ju hoppas i alla fall) och kanske till och med en semester inplanerad, så är det också dags att visa lite hud igen! Hurra! Om du tycker att dina armar har blivit lite väl mjuka under vinterhalvåret, så kan du testa de här enkla övningarna – du kan göra dem hemma och det krävs inga särskilda redskap.

Gör övningarna 12 gånger, vila en kort stund, och upprepa sedan ännu en gång.


Triceps

  • Sitt på kanten av en stadig stol eller ett lite högre trappsteg. Placera dina händer på vardera sidan med fingrarna framåt och knäna i 90 graders vinkel framför dig.
  • Lyft upp rumpan, sänk din kropp framåt tills armarna är i rät vinkel, räta upp dem och lyft dig upp i originalposition. Upprepa.
  • Långa, smidiga muskler
  • Stå med dina fötter i linje med axlarna och med lätt böjda ben, armbågarna tätt mot kroppen och händerna knutna mot magen.
  • Slå långsamt och kontrollerat ut ena armen framför dig, så lång rörelse som du kan, vrid näven inåt under rörelsen och var avslappnad i axlarna.
  • Låt den andra armen påbörja sitt slag framåt samtidigt som du drar tillbaka den första armen. När du upprepat några gånger och fått in känslan, öka takten och kör i 45 sekunder. Vila, repetera.


Välformade axlar

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem
  • Stå med lätt böjda ben med en lätt hantel i varje hand (en konservburk krossade tomater eller liknande går precis lika bra!). Sträck armarna rakt ut tills de är i höjd med axlarna.
  • Håll den positionen i en sekund, fortsätt sedan lyfta armarna tills de är sträckta rakt upp med axelbrett mellan händerna. För dem kontrollerat ner igen.


Glöm inte underarmarna

  • Stå med fötterna höftbrett isär, armarna längs sidorna och med en hantel (eller konserv) i båda händerna, handryggen framåt.
  • Håll biceps still och lyft hantlarna upp mot axel, sedan tillbaka ner till originalposition. Repetera.


Här hittar du fler träningstips!
Snygga ben på en månad
Lär dig springa den här månaden  Logga in för att kommentera

Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

"

Helt underbar och grym blöja! Passar alla tillfällen. Även att den blir full så blir de inte som ett kompakt paket under byxorna! Vi är jätte! Nöjda och har bytt till Pampers baby-dry

"

av panelmedlem
Nushkii

Nyttig plockmat
Nyttig plockmat
5

Nyttig plockmat

You have already participated to this slideshow
Pampers Baby-Dry Pants beskrivning

Pampers Baby-Dry Pants beskrivning

"

Håller med! Vi är väldigt nöjda med blöjan. Mjuk, smidig, torr och bra passform skulle jag absolut använda för att beskriva den.

"

av panelmedlem

Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

"

Kul att se en sammanfattninga av alla ord som lämnats :-) Mjuk, bra passform och bekväm är mina favoriter! Har köpt dessa blöjor flera gånger under testets gång, är supernöjd med dom!!

"

av panelmedlem