4 blekningstips för ditt leende

4 blekningstips för ditt leende

0
De 4 bästa tipsen för ett glänsande leende enligt kändistandläkaren Uchenna Okoye

Kändistandläkaren Uchenna Okoyes 4 bästa tips för ett vackrare leende

Oral-B Smile Director Dr Uchenna Okoye är en av de få elittandläkare som är medlem i både American Academy of Cosmetic Dentistry och British Academy of Cosmetic Dentistry. Detta är hennes råd för hur man får sitt leende att glänsa.

Investera i tandblekningsremsor

Med endast ett besök hos tandläkaren kan du själv börja jobba dig mot det där Hollywood-leendet med hjälp av Oral B 3D White Whitestrips, som finns tillgängliga hos din närmaste Oral-B tandläkare. “Äntligen så kan alla bleka sina tänder. Vid första besöket så kommer din tandläkare visa dig hur du använder remsorna på ett korrekt sätt, sen kan du vara säker på att du gör rätt när du använder dem hemma för att få vitare och ljusare tänder,” säger Uchenna.

Efter den första användningen kan du dra nytta av samma kraftfulla, emaljsäkra ingredienser för att ta bort fläckar som tandkräm inte kommer åt för att få ett glänsande leende som håller i upp till 12 månader.

Byta till en elektrisk tandborste

Elektriska tandborstar fungerar helt enkelt bättre och tar bort mer plack och rengör bättre mellan tänderna än en vanlig tandborste gör. Det var domen från Cochrane Collection, en oberoende idéell hälsoorganisation som undersökte bevisen 2014. Så prova en sofistikerad eltandborste från Oral-B och märk hur dess specialdesignade huvud varsamt tar bort fläckar på tandytan och ger dig ett vackrare leende.

Gör leendet glänsande med läppstift

Ett tips som professionella makeupartister rekommenderar är att borsta både läppar och tänder. Det hjälper till med att ta bort torr hud vilket låter ditt läppbalsam återfukta dina läppar ordentligt.

Nu när du förberett målarduken så är det dags att slänga på lite färg för att få läpparna att glänsa, vilket får ditt leende att se ännu vitare ut. Prova ett par nyanser i bra naturligt ljus medan du använder spegeln för att se om det är en djup bärig röd nyans eller korallrosa som verkligen ger ditt leende det där lilla extra.

Dina tänder är vad du äter

Vi vet alla att det finns några saker som bär skulden för fläckarna på tänderna: rödvin, svart te och kaffe, för att inte tala om cigaretter. Att skära ner på dessa så gott det går kan hjälpa dig hålla dina vita tänder i toppskick. Och om du ger efter för suget någon gång kan det vara bra att knaprar på äpplen, selleri eller råa morötter efteråt, eftersom det kan ha en naturlig rengörande effekt.

Oral-B finns att köpa här

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande