Ett genombrott inom hälsa: Tennfluorid

Till dig från OralB
ett-genombrott-inom-halsa-tennfluorid
0
4 saker du inte visste om superingrediensen i Oral-Bs tandkräm!

Av all vetenskap som finns om våra mest omtyckta skönhetsprodukter går 90 procent rakt över våra huvuden. Vi bestämde oss därför för att göra den senaste superingrediensen i tandkräm - tennfluorid - begriplig för oss vanliga, dödliga människor. Det här är vad man behöver veta:


Tennfluorid

1. Vad är det? I korthet: Det är ett antibakteriellt ämne som kliniskt har bevisats att skydda mot tandköttsproblem, hål i tänderna, tandkänslighet och dålig andedräkt.

2. Så, vad är grejen? Tennfluorid har funnits länge. Det introducerades första gången på 50-talet i Crest-tandkrämen och hyllades som ett vetenskapligt genombrott. Detta ledde till att Crest blev den första tandkrämen att certifieras av American Dental Association. Så småningom ersattes tennfluorid med den mindre effektiva ingrediensen natriumfluorid, som har en längre hållbarhet.

3. Varför återinförs tennfluorid nu? Forskare har alltid vetat att tennfluorid är överlägsen natriumfluorid, men det tog många år att utveckla "stabiliserad" tennfluorid. Till slut fann Oral-Bs forskare, år 2010, ett sätt att kombinera egenskaperna hos tennfluorid med de mer moderna ingrediensernas vitgörande effekter, vilket ledde till en omvälvande förnyelse av premiumtandkrämer.

4. Därför behöver man tennfluorid: Kliniska studier visar att tennfluorid reducerar bakterierna som orsakar plack och hål i tänderna med 33 procent, jämfört med en vanlig tandkräm. Studier bekräftar även en 56-procentig minskning av tandsten och reducerad emaljförlust med 42 procent. Med andra ord, en tandkräm som ger strålande, hälsosamma tänder.

Läs vad andra konsumenter tycker om Oral-B Pro-Expert All-Around Protection här.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om