Tandborsttillbehör som förbättrar din munhygien ytterligare

Tandborsttillbehör som förbättrar din munhygien ytterligare

Använder du redan tandtråd? Toppen! Men det finns fler redskap du kan använda för att ge munfräschören hjälp på traven.


Termen "tandborsttillbehör" kan passa in på delar till uppladdningsbara och batteridrivna eltandborstar, som t.ex. utbytbara borsthuvud eller batterier. Men det kan också vara speciella egenskaper eller tandborstar som kan förbättra din munhygien. Prata med din tandläkare eller hygienist för råd om ev. tillbehör.

Ett par specialtillbehör som kan förbättra din munhygien ytterligare är bl.a.:

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Tungskrapor. Några tandborstar har ett speciellt mönster på baksidan av borsthuvudet som fungerar som en tungskrapa. När du skrapar tungan med detta avlägsnas bakterier som kan orsaka plackbildning och dålig lukt.
Tandstickor. Några tandborstar är utrustade med tandstickor i handtaget.
Pulserande strån. Oral-B Pulsar-tandborsten är en unik typ av manuell tandborste med ett tryckkänsligt borsthuvud som rör sig med mikropulser när det används. Denna speciella formgivning hjälper till att avlägsna matrester och att stimulera tandköttet

I kategorin tillbehör inkluderas ibland också specialtandborstar som är tänkta som komplement till den ordinarie tandborsten. Ett sådant exempel är den ortodontiska tandborsten med sina V-formade skårade strån som är till för att få rent runt fästen och trådar på icke-avtagbara tandställningsapparater.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan