Oral-B Pro Expert bygger starka tänder

Oral-B Pro Expert bygger starka tänder

Hur undviker du ilningar, frätskador och hål i tänderna? Svaret är att det aldrig har varit enklare, med Oral-B Pro Expert har du ett grundläggande skydd som kommer att få din tandläkare att gapa stort.


Vi vet redan att Oral-B Pro Expert råder bot på alla munnens bakterieproblem. Nu står uppbyggnaden av tänderna på tur. Dags att sätta tänderna i hur superingrediensen tennfluorid kan skydda mot ilningar, emaljerosion och karies.


Ilningar:
Anledningen till att det ilar i dina tänder är att dentinet som ligger under emaljen blottas av en eller annan orsak. Genom dentinet går små vätskefyllda ledningar till pulpa och nerv. Om du då dricker exempelvis varmt eller kallt retas nerven i tanden och du upplever det som en ilning. Det tennfluoriden gör är dock bortom fluorens kompetensområde. Tennfluoriden i Oral-B Pro Expert lägger sig som ett skydd över mynningarna till de vätskefyllda ledningarna och stoppar på så sätt obehaget ilningarna innebär.

Emaljerosion:
Emaljerosion är frätskador på tänderna som kan bero på flera olika saker. Sjukdomar med symptom som sura uppstötningar eller kräkningar är en, och överkonsumtion av läsk och andra sura drycker en annan. Borstar du dina tänder regelbundet med Oral-B Pro Expert blir dina tänder upp till tre gånger starkare mot emaljerosion. En bra anledning att välja Oral-B Pro Expert då emalj som nötts ner aldrig kommer tillbaka.

Karies:
Fluoren har en grundläggande uppgift i att sköta remineraliseringen för att stärka tänderna och förebygga karies. Men efter att fluoren har gjort sitt jobb behövs något mer: tennfluorid. För att göra skyddet komplett bildar tennfluoriden en skyddande hinna som ser till att fluoren får jobba i fred, även om en syraattack skulle komma.

Oral-B-Manual
Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Upptäck nu


Oral-B Pro Expert och tennfluorid har ännu fler ess i rockärmen och i nästa del går vi igenom hur tandkrämen hjälper mot tandsten och missfärgningar. Till dess – prova Oral-B Pro Expert och märk resultat redan efter första borstningen.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan