Oral-B Pro Expert – tandkrämens svar på helförsäkringen

Tandkrämens svar på helförsäkringen

Det är skillnad på tandkräm och tandkräm. Behöver du en tandkräm mot ilningar, en som gör dina tänder vitare eller en som motverkar plack? Varför inte välja den som gör allt? Du borstar – Oral-B Pro Expert sköter resten, och superhjälten heter tennfluorid.


Oral-B Pro Expert löser åtta av de vanligaste munhygienproblemen i en och samma produkt. Anledningen stavas tennfluorid. Av de åtta problemområdena den råder bot på räknas tre av dem till bakterieproblem. När du borstar tänderna med Oral-B Pro Expert utsöndras tennfluoriden som går till angrepp mot bakterierna och ser till att de aldrig får chansen att ställa till med problem.

Bakterieproblemen i munnen kan delas upp i tre: plack, tandköttsinflammation och dålig andedräkt. Möjliga biverkningar är hål i tänderna och tandlossning. Med andra ord, problem vi inte vill ha. Här är bakterieproblemen som Oral-B:s mest avancerade och kompletta tandkräm sätter stopp för.


Plack:
Den osynliga boven som lägger sig som en hinna över tänderna. Placken ger syror fritt spelrum att bygga tandsten och göra hål i tänderna. Med Oral-B Pro Expert och dess ingrediens tennflourid får syrorna aldrig möjlighet att bygga tandsten som senare kan leda till hål i tänderna.

Tandköttsinflammation:
På tandläkarspråk kallat gingivit. Den visar sig i form av ett rött, svullet och ibland blödande tandkött. Förutom slarvig tandborstning är hormonrubbningar en möjlig anledning till inflammationen. Därför är noggrann tandborstning och Oral-B Pro Expert ett bra komplement när du exempelvis är gravid eller har andra hormonrubbningar.

Oral-B-Manual
Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Upptäck nu

Dålig andedräkt:
Ett av modern tids stora skräckscenarion. Vare sig du ska på affärsmöte, konsert eller dejt vill du lukta fräscht i munnen. Det finns flera anledningar till dålig andedräkt, men den vanligaste anledningen är bakterier som får fäste i munnen. Tennfluoriden ser till att de illaluktande bakterierna aldrig får fäste och förhindrar därmed dålig andedräkt. Borsta både tänder och tunga med Oral-B Pro Expert och du har lagt den bästa möjliga grunden för en frisk, ren och väldoftande mun.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan