Ingen superhjälte utan medhjälpare

Ingen superhjälte utan medhjälpare

Likt Batman har sin Robin har tennfluorid sina egna medhjälpare. Superingrediensens högra händer, polyfosfat och kisel, hjälper till att hålla munnen i perfekt skick.


Ingen kan göra allt, inte ens en superhjälte, därför såg Oral-B till att slänga in ett par hjälpredor till tennfluoriden i tandkrämen. Medan tennfluoriden gör sitt jobb ser medarbetarna polyfosfat och kisel till att komplettera på sina expertområden: plackkontroll och missfärgningar.

Plack är den osynliga beläggningen som leder till problem i munnen. Karies och tandsten är två vanliga bieffekter av plack som får ligga på tandytan allt för länge. Där kommer polyfosfaterna in i bilden.


Tandstenskontroll

När plack mineraliseras på tanden bildas tandsten. Tennflouridens medhjälpare polyfosfat hejdar placken från att mineraliseras och skyddar området mellan tand och tandkött. Får tandstenen fritt spelrum är risken stor att det leder till tandköttsinflammation vilket i värsta fall kan leda till tandlossning.


Borttagning av missfärgningar

Varför nöja sig med en medhjälpare när du kan få två? För att göra Oral-B Pro Expert till det mest kompletta skyddet för munnen adderades ett kiselbaserat rengöringssystem. Det tar bort missfärgningar, rengör tänderna effektivt och gör dem vita.

Oral-B-Manual
Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Upptäck nu

Så när du står framför tandkrämshyllan i livsmedelsbutiken nästa gång och grubblar över vilken tandkräm du ska ha – välj Oral-B Pro Expert. Helförsäkra munnen med tandkrämen som inte tummar på något.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan