Den kompletta tandkrämen är här

Den kompletta tandkrämen är här

Med långsiktighet och hårt jobb har Oral-B tagit fram den mest kompletta tandkrämen någonsin. Efter en 15 år lång framtagningsprocess är den klar – Oral-B Pro Expert. Här är tandkrämen som revolutionerat tandborstningen för alltid.


En klar majoritet, upp emot 90 procent, av tandkrämerna i dag har inte mer än vanligt fluor som skydd mot emaljerosion. Med ett kompletterande polyfosfatsystem och framför allt superingrediensen tennfluorid sticker Pro Expert ut ur mängden som tandkrämen som gör allt.

– Efter 15 års produktutveckling erbjuder vår unika tandkräm ett vetenskapligt genombrott inom oral hälsa. Vår teknologi och våra nyckelingredienser har stöd av mer än 70 vetenskapliga studier som bevisar att Oral-B sitter i förarsätet av vetenskapliga framsteg inom munhälsa. Vi är stolta över att kunna presentera en tandkräm som är lika bra som våra tandborstar, säger Dr Robert Gerlach.


Studier har visat att Oral-B Pro Expert tar bort upp till 96 procent av missfärgningarna efter två veckors användande. Dessutom minskar ilningar och plack samtidigt som tandsten reduceras och din andedräkt håller sig fräsch under en längre tid. Allt tack vare tennfluoriden och dess medhjälpare polyfosfat.

– Med Oral-B Pro Expert tar vi oss in i nästa kapitel av tandkrämsteknologi. Det vi har byggt är en tandkräm som presterar inom åtta olika områden. Det är vad som verkligen skiljer den från alla tandkrämer jag tidigare provat, säger Dr Robert Gerlach.


Det finns ett flertal tandkrämer som är multifunktionella, men enligt tester rår ingen på Oral-B Pro Expert.

– Trots att det finns mer etablerade tandkrämer på marknaden har ingen visat den bredd och djup av fördelar som vår tandkräm har. När vi har ställt tandkrämerna mot varandra i klinisk testning har Oral-B Pro Expert tagit bort 56 procent mer tandsten jämfört med en annan populär multifunktionell tandkräm.

Oral-B-Manual
Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Upptäck nu

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan