Bluetooth mot tandtroll?

Bluetooth mot tandtroll?

App, app, app – du slarvar väl inte? Ny teknik bakom världens smartaste tandborste.


Hälsotrenden är här för att stanna och med den kommer en strid ström tekniska lösningar som hjälper oss att må bättre. Vad sägs till exempel om en app som ser till att du borstar tänderna ordentligt?

Att man ska borsta tänderna två gånger per dag sitter i ryggmärgen hos de flesta av oss sedan barnsben. Men visste du att det är lika viktigt att borsta korrekt, som att borsta frekvent? Faktum är att många
av oss borstar för kort tid, för hårt eller rent av missar vissa områden i munnen helt och hållet. Lika vanligt är det att vara duktig
med både borste och tandtråd inför och strax efter ett tandläkarbesök, för att sedan slarva resten av året. Men nu är det slut med det – med världens smartaste tandborste finns det inga ursäkter för slarv.

Nya SmartSeries från Oral-B är världens första smarta eltandborste, som med hjälp av Bluetooth 4.0-teknologi och en mobilapp guidar dig till en personligt anpassad borstningsrutin.

Appen kan bland annat lagra och visa information om hur länge och var du borstar, påminna dig om att använda tandtråd, varna när du borstar för hårt och säga till när det är dags att byta borsthuvud. Du kan även be din tandläkare peka ut problemområden, för att sedan låta appen se till att du borstar dessa extra noga under en längre tid. Smart va?


Världens smartaste tandborste

• Bluetooth 4.0-teknologi för energisnål tvåvägskommunikation mellan tandborste och mobilapp.

Oral-B-Manual
Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Oral-B Gum & Enamel Repair original tandkräm

Upptäck nu

• Sex olika inställningar för daglig rengöring, djup rengöring, mjuk-, polerings- och tandköttsvårdsläge samt tungrengöring.

• Välj mellan sex avancerade borsthuvuden, t ex nyheten Cross-Action med strån som är placerade i en 16-gradig vinkel.

• Oscillerande-roterande-pulserande teknologi som tar bort upp till 100 % mer plack än en manuell tandborste.

• Lagrar information i upp till tjugo borstningar, med automatisk överföring nästa gång appen ansluts.

• Trycksensor som varnar och reducerar hastigheten när användaren trycker för hårt.Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan