Stöd oss i kampen mot bröstcancer

kampen-mot-brostcancer
0
På P&G vill vi göra vardagen lite enklare med hjälp av våra produkter, inte bara för dagens konsumenter utan även för kommande generationer.

Tillsammans med Cancerfonden har vi en möjlighet att göra verklig skillnad och vi är därför lite extra stolta över att vara en partner till Cancerfondens Rosa Bandet- kampanj för tredje året.

i rad. Med några av våra mest kända varumärken gör vi det lite lättare för er konsumenter att vara med i kampen mot bröstcancer.

Under perioden 11 September - 5 November 2017 kan du köpa utvalda P&G-produkter från, Gillette, Always, Venus, YES, Pampers och Oral-b, från speciella Rosa Bandet - displayer i din butik, och därigenom donera pengar till Cancerfondens Rosa Bandet - kampanj. Vi donerar mellan 1,50 - 20 kr per såld produkt. Se mer information i din butik. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Om Rosa Bandet-kampanjen
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober månad och har som syfte att samla in pengar till svensk cancerforskning, sprida kunskap om bröstcancer och om cancerprevention samt bedriva påverkansarbete. Kampanjen genomförs i höst för 15:e året i rad.

Under 2016 samlade Rosa Bandet-kampanjen in 81 miljoner kronor. Ett fantastiskt resultat! Företag och privatpersoner över hela landet var med i kampen mot cancer.

Var med och tävla om biljetter till Cancerfondens tv-gala 2018

Det är detta stora engagemang från företag och privatpersoner som har gjort Rosa Bandet till något av en folkrörelse - varje rosa produkt och rosa band som säljs spelar en stor roll för insamlingen, så var med och stötta du också! Läs mer om Cancerfonden och kampanjen på deras hemsida.

Rosa Bandet i världen
Pink Ribbon, som Rosa Bandet heter på engelska, har sitt ursprung i USA. Först ut var Susan G. Komen Breast Cancer Foundation, som hösten 1991 delade ut rosa band till alla deltagare i sitt "Race for the cure" i New York. Symbolen fick ett stort nationellt genomslag samma år. Rosa Bandet är i dag en internationell symbol för kampen mot bröstcancer, som varje år under oktober - den internationella bröstcancermånaden - förenar och engagerar människor över hela världen*.

*Källa: pinkribbon.org

 

0
Tile or Banner Image

Registrera dig på Bravardag idag

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande