Stöd oss i kampen mot cancer

Stöd oss i kampen mot cancer

0

Hos P&G vill vi göra vardagen lite lättare med hjälp av våra produkter. Detta gäller inte bara för idag utan också för kommande generationer. Tillsammans med Cancerfonden har vi möjligheten att göra en verklig skillnad, och därför är vi extremt stolta över att vara en partner i Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj för femte året i rad. Med några av våra mest kända varumärken gör vi det lite lättare för dig att delta i kampen mot cancer. Mellan 16 september - 3 november 2019 köper du utvalda P&G-produkter där vi sedan donerar till Cancerfonden Rosa Bandet-kampanj.

För var och en av de valda Gillette-, Always-, Venus-, Head & Shoulders-, YES-, Pampers- och Oral-B-produkterna som köpts från de speciella Rosa Bandet-ställen i butiken kommer vi att donera mellan 1,50 - 20 SEK. Du finner mer information i butiken, och tillsammans kan vi göra en skillnad!

Om Rosa Bandet-kampanjen

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober månad och syftar till att samla in pengar för svensk cancerforskning, liksom att dela kunskap om cancer och förebyggande av cancer samt genomföra arbete som får effekt.

I år är det 16: e året i rad som Rosa Bandet-kampanjen är live. År 2018 engagerades företag och individer över hela landet i kampen mot cancer. Och kampanjen samlade in 84 miljoner kronor. Ett fantastiskt resultat!Det är detta stora engagemang från företag och individer som har gjort Rosa Bandet till en så populär kampanj - varje rosa produkt och rosa band som sålts spelar en stor roll i insamlingen - så gå med och visa ditt stöd! Läs mer om Cancerfonden och kampanjen på deras webbplats.

Rosa Bandet globalt

Pink Ribbon, som är vad Rosa Bandet kallas på engelska, har sitt ursprung i USA. Dess första kampanj var av Susan G. Komen Breast Cancer Foundation, som hösten 1991 delade ut rosa band till alla deltagare i sitt 'Race for the cure' i New York. Symbolen hade en stor nationell inverkan det året. Idag är Rosa Bandet en internationell symbol för kampen mot cancer, som oktober - International Bröstcancer-månad - förenar och engagerar människor över hela världen *.

* Källa: pinkribbon.org

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande