För tidig mens

for-tidig-mens
0
Vissa kvinnor fruktar sin mens eftersom de ser den som en olägenhet. Om du är en av dem kan du försöka förutse din mens med hjälp av några tips. Det kommer att göra det lättare när den börjar.

LÄR DIG HUR DU FÖRBEREDER DIG FÖR DIN MENS

PMS? NEJ TACK!
Kramper, ömma bröst, huvudvärk, ryggsmärtor, uppblåsthet, vredesutbrott, mild depression eller hudproblem ... Du vet att din mens är på väg när du börjar känna dig risig. Här är några tips för att förutse och minska PMS.  
√ Ät bättre: Ät oftare (6 små måltider per dag istället för 3 stora), minska ditt intag av fett, socker och salt, undvik koffein och alkohol och ät komplexa kolhydrater såsom livsmedel med fullkorn, eller bönor, brunt ris eller linser. Kalciumrika livsmedel är också bra.
  √ Experimentera med tillskott som föreslagits av din läkare: Kalcium, magnesiumtillskott eller vitamin E kan minska symptomen.
√ Träning och stretching ger dig bättre humör och bättre sömn.
  √ Vila genom att få åtta hela timmars sömn per natt, varje natt. Utsätt dig för mindre stress och ta tid för dig själv.

VAR REDO
√ Om du inte vill att din mens ska överraska dig, förutse den dag din mens kommer genom att ha en månadskalender över din menstruationscykel. Kolla på våra tips om hur du håller koll på dina kroppscykler.
  √ Om din mens är oregelbunden, särskilt runt tiden för klimakteriet, kan trosskydd visa sig vara ett idealiskt val för dagligt bruk så att du kan känna dig trygg och skyddad. Lär dig allt om hur du hanterar ovanliga blödningar genom att kartlägga din mens.

HA EN RESERV
Ha alltid skydd med dig i din väska, hemma eller på kontoret. Om du vill känna dig 100 % säkrare, använd trosskydd som reserv när du har tampong, eftersom trosskydd som Always Dailies är så tunna och bekväma att de kan användas när som helst.

VAR AKTIV
Lägg inte ditt liv på is bara för att din mens kommer! Du kan leva ett normalt liv, planera aktiviteter och till och med sporta! Upptäck hur du håller dig aktiv, fräsch och självsäker under din mens

FÅ HJÄLP
Om du fortfarande känner dig stressad av din mens bör du kanske överväga att söka hjälp eller gå med i en självhjälps- eller stödgrupp.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om