Always hjälper flickor runtom i hela världen

Till dig från Always
DesktopImage
0
Det kan vara jobbigt nog att ha mens, men många flickor har inte ens tillgång till nödvändiga sanitetsprodukter. Läs mer om hur Always försöker hjälpa dem.

Always försöker kontinuerligt hjälpa flickor, därför samarbetar de med över 30 olika organisationer som arbetar med flickor i riskzonen världen över, inklusive Rädda Barnen och UN Women.

Always samarbetar med över 30 olika organisationer såsom Rädda Barnen och UN Women för att kontinuerligt hjälpa flickor runtom i hela världen.

Under de 10 senaste åren har Always kampanjer nått över 45 länder och delat ut över 70 miljoner bindor till de flickor som behöver dem mest.

Nedan kan du läsa mer om ett par av Always kampanjer.

Afrika: Always ser till att flickor fortsätter gå i skolan

Varje år tvingas över två miljoner flickor i grundskoleåldern stanna hemma från skolan när de har mens eftersom de inte har tillgång till nödvändiga sanitetsprodukter.

Always tacklar detta genom att bistå med över åtta miljoner bindor, och utbilda över 100 000 flickor om hälsa och pubertet. Som ett resultat av detta rapporterade 78 % av skolorna att flickors närvaro ökat.

Nigeria, Nepal, Mexico: Hälso- och Hygienprogram

Puberteten kan vara en läskig tid för flickor, speciellt när varken de, deras föräldrar eller samhällena de lever i har tillräckligt med information, eller tillgång till toaletter och sanitetsprodukter.

Always samarbetar med Rädda Barnen för att ändra detta och få flickor att stanna i skolan. Hälso- och Hygienprogrammet har minskat frånvaro i skolan från 73 % till 30 %.

Europa: förändrar livet för flyktingflickor

Krisen i Syrien, som nu är inne på sitt sjätte år, är en av de största utmaningarna för vår generation. Bland dem som drabbas allra värst finns flickor, varav många inte längre kan gå i skolan, och unga kvinnor som inte längre kan jobba och försörja sina familjer.

Dessa flickor har inte tillgång till utbildning och måste kämpa mot utmaningar som håller dem hemma på grund av sitt kön.

Always samarbetar med UNESCO, Rädda Barnen och andra organisationer och kämpar för flickors och kvinnors rättigheter och har donerat mer än två miljoner bindor sedan 2015, och bistår med utbildning och träning i Jordanien för upp till 1000 flickor.

Berätta vad du tycker om Always program i nedan kommentarssektion.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om