Always Skolprogram – Anmäl din klass här

Till dig från Always
lar-ut-sjalvfortroende-i-skolan
0
Tillsammans med lärare, experter och helt fantastiska tjejer får Always igenom stora förändringar.

Tjejer får bättre självförtroende genom utbildning

Mer än hälften av alla tjejer får sämre självförtroende under puberteten enligt undersökningar, där den första mensen ofta utgör en av startpunkterna.

En av anledningarna till detta är brist på information. Always vill ändra på det, och göra puberteten till något som får tjejer att utvecklas till självsäkra kvinnor.

Always Skolprogram om puberteten och självförtroende har hjälpt tjejer, lärare och föräldrar i mer än 30 år genom att dela ut gratis utbildningsmaterial och provförpackningar med bindor, trosskydd och tamponger. Detta hjälper tjejer att förstå de förändringar som de går igenom under puberteten och hur de ska hantera dem.

Är du lärare eller skolsköterska för tjejer i åldrarna 11-12 år? Då kan du anmäla din klass till Always Skolprogram, och prenumerera på utbildningsmaterial som levereras en gång per år. För att anmäla din klass, skicka följande information till alwaysschool@reklamlogistik.se:*

  • Antal tjejer i åldern 11-12 år som studerar på skolan/de skolor du ansvarar för.
  • Namn på den skola/de skolor du ansvarar för.
  • Ditt namn, telefonnummer och emailadress.
  • Leveransadress du önskar utbildningsprogrammet till.

I utbildningsmateralet ingår:

  • Paket till flickorna med mensskyddsprover och en broschyr med bra information till tjejer. Paketet hjälper tjejerna att bekanta sig med mensskydden med ett urval av mensskyddsprodukter som finns på marknaden. De här paketen utgör ett komplement till utbildningsmodulerna och ska ingå i pubertetsutbildningen.
  • Föräldra- och målsmansbroschyr – innehåller användbar information som hjälper föräldrar och målsmän att guida sina barn genom puberteten.
  • Demonstrationskit – det finns ett demonstrationskit med instruktioner. Resurserna nyttjar också #LikeAGirl-kampanjen som tagits fram för att hjälpa tonåringar att stärka sitt självförtroende och våga utnyttja all sin potential. Resurserna har tagits fram som lätthanterliga lektionspaket med lärarguide, läroplaner för PowerPoint, aktivitetsblad och filmer. Vi hoppas att resurserna inte bara ska hjälpa dig att undervisa dina elever om puberteten men även uppmuntra och inspirera dem att stärka sitt självförtroende och våga testa sina gränser.

För föräldrar:
Så här stöttar du din dotter under puberteten

Vanhemmille:
Näin tuet tytärtäsi murrosiän aikana

For forældre:
Sådan støtter du bedst din datter i puberteten

For foreldre:
Slik kan du hjelpe datteren din mens hun er i puberteten


För tjejer:
Allt du behöver veta om puberteten

Tytöille:
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää murrosiästä

For piger:
Alt du har brug for at vide om puberteten

For jenter:
Alt du trenger å vite om puberteten

*Genom att skicka din e-mailadress till oss ger du ditt medgivande till att Reklamlogistik får kontakta dig angående detta erbjudande. Personuppgifter behandlas i enlighet med allmänna dataskyddslagstiftningen (GDPR 2016/679). Om du vill ta tillbaka ditt medgivande, kan du göra det genom att skicka ett e-mail till dpo@reklamlogistik.se

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande