Mysiga filmtips för hemmadejten

Mysiga filmtips för hemmadejten

0
Oavsett om ni väljer popcorn eller fina ostbrickan, med någon av de här filmerna är ni garanterade en varm och glad kväll tillsammans!

När man har barn är det som vi alla vet inte alltid jättelätt att hålla romantiken vid liv, livet cirkulerar helt enkelt väldigt mycket kring barn när man har barn. Men romantisk stämning kräver inte alltid storslagna gester och resor till Paris, det kan också vara en kväll i soffan med en bra film och ett glas gott rött vin eller ett glasspaket (kärleksfullt!) delat på två. Att uppleva en film tillsammans, skratta och gråta tillsammans, det är ett av de mysigaste och enklaste sätten att på ett vardagligt plan återanknyta till varandra efter flera dagars hektiskt livspussel.

Med någon av de här feelgood-höjdarna så kan kvällen omöjligen gå fel. Ha så fint nu!

Crazy stupid love (2011)
Cal (Steve Carell) är den lite triste medelåldersmannen som blir lämnad av sin fru, spelad av Julianne Moore. Han möter ungkarlen och superhunken Jacob (Ryan Gosling) som tar honom under sina muskulösa vingar i ett försök att göra Cal till en nyare, snyggare och mer självsäker version av sig själv. Väldigt varm och rolig film!

Forgetting Sarah Marshall (2008)
Peter, spelad av mysiga Jason Segel som vi känner igen från bl a How I met your mother, blir dumpad av sin framgångsrika skådis-flickvän Sarah (Kristen Bell) och helt förkrossad åker han på semester till Hawaii för att komma på fötter igen. Det är bara det att där är Sarah med sin nya pojkvän, rockstjärnan Aldous Snow (Russell Brand). Det här är en superrolig film som är regisserad av Nicholas Stoller, som även har gjort en annan lika mysig film som heter...

The five year engagement (2012)
Och även här ser vi Jason Segel i huvudrollen, denna gång som den framgångsrike kocken Tom. Efter ett år tillsammans med sin flickvän Violet (Emily Blunt) så friar han, och de har intentionen att gifta sig... Det är bara det att det kommer så mycket livshändelser emellan hela tiden. Gillar du humor? Kärlek? Att skratta? Se den här filmen.

Pitch perfect (2012)
Beca (Anna Kendrick) är en cool DJ-tjej som under sitt första år på college, och under mycket oklara omständigheter, plötsligt är medlem i skolans kvinnokör som hårdtränar inför den stora nationella skolkörstävlingen. Mycket sång, skratt, rapp dialog och romans. Pitch perfect blev en dundersuccé i USA men här i Europa passerade den relativt obemärkt - missa den inte! Gillar du denna vill vi även passa på att rekommendera kick ass-filmen Bring it on (2000) med Kirsten Dunst i huvudrollen som cheerleadern Torrance.

High-fidelity (2000)
Rob (John Cusack) äger en skivaffär i New York och har det väl egentligen rätt bra, men han får aldrig sina kärleksförhållanden att fungera. När förhållandet med hans senaste flickvän Laura (Iben Hjejle) också verkar gå åt skogen, börjar han fundera över sina senaste relationer och vad det var som verkligen hände. I rollen som hans medarbetare i skivbutiken ser vi festliga Jack Black.

Reality bites (1994)
Glöm inte bort nittiotalsklassikern Reality bites när det är dags för filmmys i soffan! Perfekt att se tillsammans för en gemensam tripp tillbaka till musiken, ironin, klädstilen och slacker-generationen. Underbart soundtrack, fantastiska repliker och väldigt mycket hjärta och smärta. I huvudrollerna hittar vi Winona Ryder, Ethan Hawke och Ben Stiller.


Fler lästips:
Strössla vardagen med mer kärlek!
Tänk på hur du doftar, andra gör det

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande