Träna ihop, håll ihop

Träna ihop, håll ihop

Att träna ska vara roligt, förvandla din löprunda till en dejt!


Det är så himla mycket som ska hinnas med i vardagen att det kan vara svårt att finna tiden, eller orken, för en tur till gymmet eller en vända i löparspåret. Det är lätt att prioritera annat, som att spendera värdefull tid med sin partner till exempel. Men, tänk om du inte behövde välja? Motionera tillsammans istället!

Så många fördelar med att hålla sig i form
Regelbunden motion minskar risken för många kroniska sjukdomar som hjärtsjukdomar, typ 2-diabetes, vissa cancerformer och stroke. Men det kan också göra dig till en mycket trevligare person att leva med!

- Fysisk aktivitet ökar självkänslan och gör dig på bättre humör
- Du sover betydligt bättre (du ligger mer still i sängen, stjäl mindre täcke)
- Att göra av med energi genererar ny energi, du kommer vara mycket mer peppad på att hitta på saker
- Motion motverkar stress och depression

Boka in den här typen av dejter i schemat
Har ni svårt att hitta tider som passar för er båda? Låt inte era försök att synka ihop era olika scheman bli en orsak till tjafs.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

- Försök synkronisera så gott det går. Om en av er vet med er att det ofta blir övertid på jobbet på tisdagar, undvik att boka in något då, så slipper återkommande inställda träningsdejter bli orsak till dålig stämning hemma.
- Variera era träningsaktiviteter eller pass, undvik det enformiga. Byt den vanliga löpturen mot en tur till badhuset, sätt upp personliga mål, hjälp och peppa varandra att nå dem.
- Om tid finns, belöna er själva på ett sätt som fungerar för er båda. Söndagspasset kanske kan följas av en tur till en auktion eller loppis i närheten, eller ett restaurangbesök om det är en fredag?

Fler tips
Behöver du inspiration kring vad man kan hitta på? Här är åtta aktiva dejter som sätter fart på relationen.

Är någon av er lite krasslig? Ska man verkligen träna då? Svaret hittar du här.

Det går trender i allt, även när det gäller träningskläder- och material. Här är åtta trender som gör dig rätt klädd i spåret och på gymmet!Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare