Strössla vardagen med mer kärlek!

Strössla vardagen med mer kärlek!

Vi tipsar dig om hur du på enkla och roliga sätt kan göra din vardag lite mer speciell, mysig och kärleksfull för hela familjen.


Att vara romantisk och närvarande i nuet på Alla hjärtans dag är en sak, men vi är väl alla överens om att en dag om året är för lite – den kärleksfulla andan borde genomsyra årets alla dagar. Här är några enkla knep som vi så gärna vill dela med oss av, vissa av dem kräver lite planering i förväg, men det mesta är enkla vardagsmysigheter.

Gemensamma måltider
Vissa dagar och veckor kan det vara knepigt att få till frukostar och middagar då hela familjen är samlad, för det är jobb, det är fotbollsträningar, det är läxor... Listan kan göras lång! Men även om ni bara får till det några gånger i veckan, så är dessa tillfällen så himla viktiga. Ta er tid att lyssna på varandra, skratta åt tokigheter någon gjort eller sagt, diskutera aktuella händelser i världen. Gemensamma måltider är superviktiga, här kan du läsa mer om hur detta länkar samman er som familj.

Visa vad du känner
Det kanske låter lite larvigt, men något så simpelt som en kram innan någon av er åker till jobbet, eller att ligga kvar lite extra länge bara för att gosa med barnet efter läst god natt-saga eller en fotmassage i soffan när ni kollar på teve... De till synes små handlingarna säger stora saker om era känslor för varandra. Var inte rädd för att säga "jag älskar dig"!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Kärleksfull omsorg i vardagen
Underskatta aldrig den kärleksfulla kraft som ligger i en välfylld lunchlåda! Morgnar kan vara helvetiskt stressiga, men prova att någon gång då och då smyga ner en överraskning i din partners lunchpåse eller i barnens ryggsäck när det vankas friluftsdag. En kanelbulle, en lyxig frukt eller en urklippt rolig artikel från morgontidningen, det kan vara lite vad som helst, det är den gulliga tanken som räknas!

Konsten att vara omtänksam
När du kan, försök att visa för dina familjemedlemmar att du har koll på vad som är viktigt just för dem. Om du har en tonåring som verkligen älskar musik, sätt en påminnelse på din mobil när konsertbiljetterna till något av hens favoritband släpps. Gör en mental notering att vid middagen berätta för din fotbollstokiga unge att favoritlaget har signat en ny forward. Bred några extra goda mackor som du lägger på ett fat och ställer framför ditt barn när de kämpar med läxorna.

Med bara lite eftertanke så kan vi göra varje dag till Alla hjärtans dag!

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan