alla-hjartan-dag

Överraska ditt hjärta på alla hjärtans dag!

På Alla hjärtans dag är det ingen som är svårflörtad och det behöver inte kosta en förmögenhet för att få till lite romantisk uppvaktning. Bra Vardag har de kärleksfulla tipsen som inte ruinerar dig.


Skriv ett kärleksbrev: Det behöver inte vara ett poetiskt kärleksbevis som hämtat ur en Jane Austen roman (om du inte vill). Ett gulligt litet meddelande i din partners väska eller som väntar på kylskåpet smälter också de flestas hjärtan. Eller gör något så enkelt som att skicka ett gulligt SMS eller e-mail under dagen. Det är tanken som räknas!

Ge bort kvalitetstid: Tappa upp ett bubbelbad och häll upp ett glas bubbel till din käresta samtidigt som du lagar middag i köket, dukar fint och diskar efteråt. Det kommer bli väldigt uppskattat!

Mys framför favoritfilmerna: Den här mörka årstiden är lite kvalitetsmys bästa receptet för romantik. Sätt på er pyjamas, ladda upp DVD-spelaren med favoritfilmerna och dela på en stor skål popcorn.

Frukost på sängen: Skäm bort din partner med rostat bröd, kaffe och juice på sängen.  Den bästa starten på Alla hjärtans dag!

Romantisk aktivitet: Gör något kul som ger er massor av tid tillsammans. Varför inte prova på att åka skridskor ihop och ta en mysig fika efteråt. Det är alltid kul att göra saker som känns lite oväntade.

Överraska med lunchdejt: Dyk upp på din partners jobb och bjud på lunch. Att slippa lunchlådan är en lyx och det blir en mysig timme ihop.

Laga en god middag: Istället för att gå ut och äta lagar ni en god middag ihop. Skala, stek och riv allt tillsammans och njut av maten med ett glas vin och lite romantisk bakgrundsmusik. Slår de flesta restauranger med hästlängder! Och disken kan ni spara till dagen efter…

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Drick drinkar ihop: Att mötas upp på en mysig bar efter jobbet där belysningen är precis perfekt och drinkarna utsökta är något av det mest romantiska man kan göra. Fokusera på varandra och gå hem hand i hand. 

Mys i biomörkret: Överraska genom att bjuda på biljetter till filmen ni längtat efter att se, köp popcorn och pussas i biomörkret.

Uppskattade små ärenden: Har din partner klagat på att favorittröjan gått sönder eller att batteriet i klockan slutat fungera? Laga hålet i tröjan eller spring förbi skräddaren och gå till urmakaren med klockan. Voila! Små saker som man inte hinner med i vardagen men som är så uppskattat att få fixat av någon annan.

Gör favoritefterrätten: Är din partner en riktig gottegris? Fokusera på en god efterrätt istället för att lägga krutet på middagen. Lägg upp efterrätten lite extra fint och njut av den med tända ljus.

Spelkväll: Var det länge sen du plockade fram spelbrädena så är det kanske dags på Alla hjärtans dag, det är nämligen löjligt roligt att spela spel ihop med sitt hjärta. Varför inte bjuda in ett annat par också så blir det en dubbeldejt.


Fler relationstips hittar du här:
Mysiga filmtips för hemmadejten
Träna ihop, håll ihop


Skribent: Jenny Thorell

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan