En perfekt picknick för två!

En perfekt picknick för två!

Gör den snabba lunchen till en mysig utomhusdejt med hjälp av våra inspirerande tips.


De varma försommardagarna, innan det ännu har hunnit bli så där riktigt varmt, är som gjorda för att man ska smita iväg till grönska och lövskugga i närmsta park. Du, en bok, en kaffe... lite efterlängtad egentid. Det är alltid lyxigt. Men ännu härligare att då tid på tu man hand med den man älskar!

Och det behöver inte vara så komplicerat, viktigast är att ni får det att klaffa tidsmässigt för båda två och faktiskt kommer iväg!


1. Platsen

Gör det bästa du kan av den plats som ligger närmast, dock är ett ställe med lövskugga att föredra – solsting har aldrig gjort någon glad. Det är heller inte superkul att sitta och kladda med solskydd samtidigt som man äter.

TIPS:
Vädersäkra din plan genom att välja ett ställe som har ett alternativ med tak, eller ta med ett stort paraply – om ni är de enda två som sitter kvar i gräset under ett gemensamt paraply medan alla andra springer sin väg, så kommer till och med den lokala parken bli den mest romantiska platsen någonsin.


2. Maten
Bryt gamla mönster, skippa ostmackorna eller de färdiga pastasalladerna från det dygnet runt-öppna stället. Testa nya smakkombinationer bara för skojs skull, som blåmögelost med banan, äggröra med skinka, gurka med mynta t ex. Här hittar du lite inspiration till picknickmaten!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

TIPS: För något sött efteråt, skiva några olika frukter i härligt stora bitar på plats, pressa över lime för extra sting – ät direkt!


3. De små detaljerna
Oavsett om ni sitter på gräset eller på en parkbänk, så är det mysigt att bre ut en filt där ni väljer att sitta – för att markera att det är er plats, er egen lilla bubbla. Och om det funkar, så är det värt att ta med riktiga glas istället för att dricka direkt ur PET-flaskor eller juicekartonger – det blir lite mer elegant och känns mer speciellt! Och glöm inte att ta med en plastpåse för skräpet!

TIPS: Förbered en bra spellista på din telefon! Sol, den du gillar och era bästa låtar... Kan det bli bättre?Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan