Städa bort hår i ditt hem

DesktopImage
0
Hårstrån från både människor och husdjur brukar hamna lite överallt i huset. Följ dessa råd för att bli av med dem kvickt!

1. Njut av rena golv

Hår har en tendens att fastna på alla ytor i hemmet - på allt från kakelplattorna i badrummet till parkettgolvet i vardagsrummet. Som tur är finns Swiffer Sweeper Kit, som effektivt avlägsnar hår från alla typer av underlag och gör golven skinande rena.


2. Gör rent hus

Specialfibrerna i Swiffer samlar inte bara ihop utan fångar även in smutsen, vilket gör att du kan avlägsna upp till tre gånger mer hårstrån och damm än med en traditionell borste eller dammvippa. Därför är den perfekt när du vill göra rent hus med alla hårstrån! För hår som fastnat på möbler och föremål i huset rekommenderar vi Swiffer Duster Kit.


3. Tar även bort dold smuts.

Det ledade skaftet som ingår i Swiffer Duster Kit gör det möjligt att nå minsta skrymsle, även under möblerna där det brukar samlas hår. Det är även praktiskt att täcka soffan eller andra möbler med ett lakan eller överdrag för att undvika att hund- och katthår fastnar på möblerna. Och om något hårstrå ändå skulle hamna på soffan kan du använda en klädvårdsrulle för att snabbt ta bort det.


4. Bättre förebygga än att städa!

Ibland är det bäst att angripa problemet från grunden för att undvika att få huset fullt av hår. Borsta ditt husdjur ofta och kontrollera att luftfiltren i fläkten inte är igentäppta så håller du problemet i schack.

 

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande