Girlpower med Hannah Graaf

Till dig från Always
DesktopImage
0
Känner så igen just det där med att vara ”brudig”, skratta som en tjej, spring som en tjej och alla andra exempel de tog upp i filmen. För visst har det alltid varit så och är så. MEN det som gladde mig var att…

Hej min vän. Hoppas allt är bra med dig. Nu tar jag helg. Efter en så fin och rolig dag som idag så gör jag det med ett extra leende. Ler iofs alltid när det är helg. Men idag blev jag extra glad av att träffa alla härliga tjejer som kom till butiken. Tack!!

Vill i samarbete med Bravardag.se lyfta upp en grym film som Always har gjort. Apropå tjejer.
Du måste kika på den HÄR!

Girl power!

Känner så igen just det där med att vara "brudig", skratta som en tjej, spring som en tjej och alla andra exempel de tog upp i filmen. För visst har det alltid varit så och är så. MEN det som gladde mig var att när de bad väldigt unga flickor att springa och slåss som en tjej så var det inte alls som när de vuxna imiterade en tjej. Förhoppningsvis växer den generationen upp med att våga vara sig själva och att förstå att vara en tjej är inget som är mesigt.

Mina killar hade en fotbollstränare, som var grym, men drog dessvärre många paralleller till tjejer när de spelade dåligt. Då skrek han, "Tjejer, släng handväskorna och börja spela på riktigt!!" Skrattade åt det då men nu när jag ser filmen och faktiskt tänker till så är det inte okej ju.

Samma sak när man hör kommentaren "Har du mens eller?!", "Sluta grina som en tjej/kärring!" Känner du igen det? För visst har man hört det på skolgården mm.

Jag vill att alla mina barn ska växa upp som starka och självständiga individer. Kille som tjej. De ska älska sig själva, se och känna sitt enorma värde och inte låta andra trycka ner dem.

Kanske inte är det alltid så lätt att veta om man gör rätt men det viktiga är att barnen varje dag får höra att de är älskade och värdefulla och att de kommer ta sig igenom även de mörkaste av dagar.

Men åter till just oss tjejer. Vi brudar. Vi coola och starka kvinnor. Vi ska våga stå upp mer för oss själva och för varandra och låta våra flickor växa upp med insikten och känslan av att de är minst lika mycket värda som de med snopp.
Med kampanjen #LikeAGirl vill Always lyfta fram att göra något som en tjej aldrig ska vara något negativt. För så klart det inte är det! Gillar Always always.
Kram

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande