Spa-mys som lyfter stämningen

Spa-mys som lyfter stämningen

Dofter är mycket stärkande. Efter en lång och ansträngande dag är ett besök på ett spa det enklaste sättet att få nya krafter, tack vare alla aromatiska dofter som hjälper dig att koppla av. Om du inte har tid att göra det kan du använda några enkla knep för att skapa en perfekt spa-upplevelse i ditt hem med hjälp av de dofter som får dig att känna dig lycklig och avkopplad.


Så här kan du göra för att lugna din kropp och själ och skapa lite magi i ditt liv. Dofter har de egenskaper du behöver. De kan vara stärkande, avkopplande ochuppfriskande. Så här fungerar det.

  • Se först och främst till att du har de naturliga produkter, organiska dofter och doftljus som du gillar. Gör dig av med alla negativa tankar. För avkoppling rekommenderar vi verbena, lavendel, bergamott och ilang-ilang. Om du söker en stärkande upplevelse kan du prova ingefära, kakao, mynta, eller eukalyptus. Bland uppfriskande dofter finns citron, citrongräs och melon.
  • Ställ doftljusen i ditt badrum och tänd dem. Fyll badkaret med varmt vatten och häll i dina växtdofter.
  • Koppla av i badkaret under en halvtimme och ge din kropp en mjuk massage. Tvåla in kroppen och avlägsna döda hudceller genom att skrubba med mineralsalt.
  • Gå upp ur badet och smörj kroppen med lugna cirkelrörelser. Använd naturliga produkter och dofter även här. Spreja mineralvatten på kroppen för att lugna huden.
  • Avsluta behandlingen genom att ta på dig något som har en härlig doft – prova Lenor. Med ett stort urval av dofter kan du säkert hitta en favorit som skapar en mysig och lycklig känsla. Lenor har perfekta dofter för alla sinnesstämningar. Lägg dig ned på sängen. Ta några djupa andetag – andas in genom näsan och ut genom munnen. Vid varje andetag känner du doften av din hud och dina kläder och andas in de dofter som gör dig lycklig. Låt de positiva tankarna strömma genom hela kroppen.
Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Kom ihåg att Lenor kan ge dig dessa underbara doftupplevelser hela dagen lång och förse dig med de positiva tankar du behöver.

Denna artikel presenterades av Lenor.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!