Få intervjuer från bakom kulisserna

Få intervjuer från bakom kulisserna

Begränsar vi tjejer och säger åt dem vad de bör och inte bör göra? Regissören Lauren Greenfield ställde sig den frågan. Ta del av hennes tankar kring det här.


"Orden kan hålla sig kvar i decennier och ha permanenta konsekvenser om de når tjejer som är i den känsliga puberteten" – Lauren Greenfield, regissören som filmat #LIKEAGIRL videos i form av sociala experiment.


Den prisbelönta amerikanska dokumentärfotografen och filmregissören Lauren Greenfield regisserade den första #LIKEAGIRL-videon från Always. Hon talar om sitt engagemang i det senaste sociala experimentet från Always #LIKEAGIRL och hur begränsningar i samhället kan påverka tjejer under puberteten.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Vårt mål i över tre decennier har varit att stärka miljoner unga tjejer över hela världen genom att undervisa om pubertet och menstruation så att de kan känna sig självsäkra oavsett tid på månaden. Tillsammans åstadkommer vi fantastiska förändringar.

Lauren var med på listan The 25 Most Important Photographers Now år 2003 och var på plats nummer 3 på listan The 100 Most Important People in Photography i American PHOTO Magazine. Greenfield undersöker amerikansk kultur med fokus på påföljande konsekvenser för kvinnor.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare