7 olika sätt att dejta vännerna!

7 olika sätt att dejta vännerna!

Alla behöver ibland en paus från vardagen. Att umgås med vännerna ett dygn eller en hel helg kan vara ett effektivt sätt att fly jobb och praktiska måsten samt fylla på med härlig energi.

Hitta på något kul utifrån dina behov just nu!


1. Vacker hotellmiljö med tid för samtal

Det finns mängder av fina små herrgårdar och slott som erbjuder prisvärda helgpaket som passar perfekt när du behöver ladda energi. God mat, spa, promenader och tid att prata med de du inte träffar tillräckligt – låter inte det härligt?


2. Mot en hälsosammare vardag

Vill du komma igång med träningen och hitta motivationen att lägga om dina vanor? På nätet finns helgresor med coachning. Ta med polarna, åk med öppet sinne och kom hem inspirerad och målmedveten. Gör en gemensam plan för hur ni ska peppa varandra att fortsätta er nya livsstil på hemmaplan.


3. Tema-helg som inspirerar

Ägna en hel helg åt att titta på filmer med ett tema, läsa och diskutera böcker, laga mat och prova vin från ett särskilt land eller prova på olika typer av dans. Det kan vara väldigt inspirerande att snöa in på något under ett dygn eller två.


4. Bryt mönstren vidga vyerna

Trött på lattefikorna och sugen på att uppleva något nytt? Varför inte samla hop ett gäng som inte drar sig för att ta i och ha det lite obekvämt. Ni kan fiska havsöring, paddla kajak, bergsklättra eller prova triathlon.


5. Hemmamys som förr

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bjud hem kompisarna till dig eller kampera hos den som bor störst. Låna ihop madrasser så att alla kan sova över. Äntligen kan ni umgås utan att någon måste iväg. Gott om tid att avsluta resonemang och prata om det som inte kommer till ytan över en snabbfika. Se till att ingen blir värdinna – gör allt tillsammans.


6. Long time no party

Rycker det i dansbenen och var det en hel evighet sedan du dansade loss på dansgolvet? Samla väninnorna för en riktig partykväll. Boka bord på något trevligt uteställe och se till att ingen dörrvakt kan sätta p för er sällsynta utgång. Börja med en klassisk förfest och dansa sedan vidare tills danslängtan är mättad – för ett tag, i alla fall.


7. Alla är vi experter

Låt alla inbjudna få dela med sig av sina kunskaper. Alla är vi experter på något. Det kan till exempel röra en favoritförfattare, trädgårdsplanering, ett land, en musikstil, vardagsekonomi eller mat som barnen gillar. Ge varandra en stund för att presentera och förklara era ämnen för de andra. Förmodligen kommer ni att bli både förvånade och imponerade av de kunskaper ni har, men inte brukar prata om. Och framför allt lära er något nytt!


Boka nästa träff!

Förhoppningsvis blir träffen så lyckad att alla vill ses igen. Boka i så fall in en ny helg innan ni säger hejdå. Då vet ni att det blir av - även om det dröjer månader eller ett helt år.


Skribent Anna Kleinwichs Magnusson

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan