Sprid glädje & vinn ett presentkort på CDON till ett värde av 500kr!

Sprid glädje & vinn ett presentkort på CDON till ett värde av 500kr!

0
Vad är det roligaste eller härligaste som du har varit med om hemma under den senaste tiden? Dela med dig av dina lyckligaste stunder för att förgylla någon annans dag och samtidigt få chansen att vinna ett presentkort på 500kr på CDON. #BortaBraHemmaBäst

När vi alla nu drar vårt strå till stacken genom att stanna hemma i största möjliga mån, så är det viktigt att hitta ljusglimtar i vardagen och samtidigt dela med oss av vår glädje. Därför vill vi ta del av ditt bästa ögonblick hemma och samtidigt ge dig chansen att vinna 1 av 100st presentkort på 500kr på CDON.

Kanske är det ett roligt video-samtal där något gått snett, YouTube-klippet som du använder för att komma på gott humör eller din nya dansrutin för att hålla igång? Det kanske är något som värmer hjärtat, så som en vänskaps-handling, någon som hjälpt en granne att handla mat eller dina barn som har gjort något som fått dig att skratta? Vad som än har fått dig lyckligare och gjort din vardag lite roligare – dela din berättelse i kommentatorsfältet nedan för att sprida glädjen och för din chans att vinna!

För kanske, trots att vi distansierar oss från varandra, kan delandet av något som gör oss gladare faktiskt föra oss mer samman! Och helt ärligt, har det någonsin funnits ett bättre sätt att vinna ett presentkort på 500kr på CDON som hjälp på traven att göra dina vardag hemma ännu bättre?!

Lämna din kommentar nedan och kom ihåg - #BortBraHemmaBäst
Lycka till!

Klicka här för allmänna villkor

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande