Bakom varje stor idrottsstjärna finns en engagerad förälder

DesktopImage
0
Vi på P&G vet att resan mot OS börjar när en tvååring visar ett ovanligt bra balanssinne, när en tonåring börjar tillbringa all sin vakna tid på löparbanan eller när ett barn sitter framför tv:n och tittar på OS med ett blänk av beslutsamhet i ögonen.

Det finns en person som lägger märke till de här sakerna och uppmuntrar barnets tidiga ansträngningar. En person som finns vid dess sida första gången barnet är med i en tävling, och som sträcker ut en hand för att hjälpa barnet upp när han eller hon har ramlat och behöver stöd för att försöka igen.

En förälder.

Vi på P&G vet vilka uppoffringar och vilket engagemang som krävs för att hjälpa ett barn att växa. Därför har vi tagit på oss uppgiften att stötta och hylla föräldrar - inte bara föräldrar till OS-deltagare, utan alla de föräldrar över hela världen som har gett sina barn så mycket. 

Samtidigt som vi har glädjen att sponsra dryga femtiotalet idrottare som deltar i vinter-OS i Sotji 2014 vill vi, som stolt sponsor av föräldrar, passa på att tacka föräldrar överallt och uppmana andra att också göra det.

Föräldrar viger sina liv åt att stötta och hjälpa andra. Därför är det dags att vi säger: "Tack, mamma och pappa!". 

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande