Ta vara på ljusa sommarkvällar

Ta vara på de ljusa sommarkvällarna

Njut av sommarens ljusa och långa kvällar genom att unna dig lite extra egentid efter en stressig arbetsdag. Här får du några enkla tips på hur du gör för att ta vara på de ljumma och ljusa sommarkvällarna i juni och juli.


Familjefika
I stället för att åka hem efter jobbet och skolan – åk till stan hela familjen och ta en fika tillsammans. Caféer har ofta öppet längre under sommarmånaderna, och det är inte lika dyrt som att gå på restaurang.

En kvällspromenad
Det kanske inte alls känns speciellt lockande när diskbänken är överfull och barnen snart ska nattas, men det kan vara oerhört uppfriskande att ta en kort promenad eller cykeltur när det börjar skymma – särskilt om det börjar bli svalare ute efter en riktigt varm dag.

Byt middagstid
Ät middag en timme tidigare, så att ni hinner krypa upp i soffan och se en film innan läggdags. Eller ät en timme senare och samla hela familjen runt bordet för en omgång Alfapet innan maten.

Tips!
Klara sommarkvällar är perfekta tillfällen att studera stjärnhimlen. Kryp ner under några filtar på altanen med en kopp varm choklad och se om ni kan hitta några intressanta stjärnbilder på natthimlen. Vem kan först peka ut Polstjärnan eller de tre stjärnorna i Orions bälte?

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!