Ta en hemester i sommar

Ta en hemester i sommar

Det finns en mängd härliga sätt på vilka du och familjen kan tillbringa några veckor av sommarlovet hemma. Avkopplande, annorlunda, kul – och det utan att jaga runt efter passen!


Komma igång – gyllene regler för en veckas kul hemester
• Fråga barnen – Du kanske tror att du vet vad alla i familjen gillar att göra, men det är värt att inhämta allas åsikter om vilka kul uteaktiviteter de föredrar dagtid och även vad de tycker är mysigt att göra inomhus kvällstid. Skriv ner förslagen på postit-lappar och lägg lite tid på att sortera dem på bordet så har du snart spikat schemat för hela veckan.
• Skippa hushållsbestyren – Det är viktigt att era hemesterdagar inte känns som ett vanligt veckoslut, så bannlys alla trista hushållssysslor. Göm dammsugaren och tvätta undan i förväg eller strunta i tvätten i några dagar. Den hinner ni med efteråt.
• Ät annorlunda – Om du vore på semester, inte skulle du äta samma saker som hemma? Utforska vårt recept-sortimentoch var kreativ vid måltiderna: ät frukost i trädgården, servera fiskpinnar och pommes frites inslaget i papper, som om ni vore i England eller gör enkla menyer för middagarna för att skapa en restaurangkänsla.


3 hemesteridéer för en fantastisk sommarlovsvecka
• En lyxig getaway – Låtsas att ni bor på ett femstjärnigt hotell och fyll veckan med aktiviteter och upplevelser som gör gott för både kropp och knopp: en tur till den lokala minigolfbanan eller pitch and putt, en uppfriskande utflykt till närmaste utomhuspool och kanske ett besök på stallet för lite ponnyridning?

Läs mer: Skapa ditt eget spa hemma och få hela familjen att "chillaxa"! Vad sägs om en avslappnande pedikyr för hela gänget, eller slå er ner kring köksbordet och tillverka era egna skönhetsprodukter!

• Sol-och-bad-semester – Även om ni inte hinner med eller har råd med en sol-och-bad-resa vid havet, försök att få till några dagsutflykter om det går. Planera in en dag på stranden i början av veckan för att ge barnen strandinspiration. Fyll sedan plaskdammen och dekorera trädgården på temat strand och hav i några dagar. Fixa en sandlåda (lämna den inte ute på natten om det finns katter i närheten), gör en fyr genom att stapla målade kartonger på varandra, lägg ut handdukar på gräset så att den nästan liknar en sandstrand. Använd din fantasi för att fullända upplevelsen – servera glass i strutar o.s.v. Sedan i slutet av veckan, som grand final, kan ni skämma bort er med ytterligare en utflykt till stranden.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

• Sightseeingresan – Om familjen är väldigt aktiv, varför inte planera in fem dagar med fantastiska utflykter, med ett besök på ett nöjesfält, zoo eller annan temapark som en rolig avslutning på veckan? Variera utflykterna och utgå från vad barnen gillar – rymdfärder, djur, historia, teknik, kläder. Dagsutflykter måste inte kosta skjortan – museer, gallerier och köpcentra landet runt erbjuder enastående sommarlovsaktiviteter gratis.

Läs mer: Bara för nöjes skull, kolla in några av världens bästa nöjesfält, vi har listan!Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare