Regn? Perfekt!

Regn? Perfekt!

Väderrapporten säger regn, regn och lite mer regn. Härligt! Här kan du läsa om en massa saker du kan passa på att göra inomhus.


Koppla av med lite egentid
Hade du planerat tre dagsuppgifter varav två var utomhus? Perfekt! Gör den inomhus lite snabbt, hoppa över de du tänkt utomhus – och VIPS så har du en lucka för egentid! Slappna av och ta hand om dig själv, när de här timmarna är över har du laddat batterierna till max och är redo för vad som helst!

- Ge dig själv tid och utrymme för att varva ner med några enkla avslappningsövningar.

- Har du trettio minuter över? Förvandla ditt bad till ett spa.

- Har du en egen blogg ännu? Det är ett jättebra sätt att reda ut egna tankar, avlasta hjärnan och dessutom få andras feedback. Starta en egen blogg – så här gör du!


Förvandla depp till pepp
En inställd dag i lekparken kan mötas av extremt sura miner och höga protester, då kan det vara bra att ha några blidkande andra roliga idéer på lut.

- 99% av alla barn älskar glass. Kavla upp ärmarna och gör er egen! Den godaste glassen gör du själv.

- Kladda är kul! Gör din egen fingerfärg.

- Om du har lite större barn, här hittar du 10 aktiviteter för stora barn en regnig dag.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Fixa hemma!
Om du inte kan vistas utomhus, passa på att göra ditt inomhus så fint och mysigt som möjligt!

- Det är bra om man så tidigt som möjligt kan få barnen att engagera sig i städningen hemma. Det är inte alltid jättelätt, och de kommer kanske inte älska det, men ju tidigare man tar tag i det desto enklare blir det. Här är 5 tips på hur man får kidsen att tycka städning är kul.

- Fundera kring dina egna ytor, hur kan du göra ditt sovrum mysigare? Det vet vi! Fixa mysigaste sovrummet.

- Att fixa gamla saker så att de blir som nya istället för att bege sig till affären för att köpa nytt är inte bara miljövänligt, det är kul också! Ge ditt hem en fräsch uppdatering.


Om ni måste ta er ut ändå...
Generellt sett så har barn inte det minsta problem med regnigt väder, tvärtom! Det är snarare så att det är vi vuxna som tycker det är ruggigt att stå och huttra i lekparken medan barnen faktiskt har det jättekul bland pölar och slask. Om du förbered med varm choklad eller kaffe i termos kan det bli en riktigt härlig stund!


Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan