Pimpa vårskorna!

Pimpa vårskorna!

Med lite knep och knåp kan de vanliga gympadojjorna bli de allra coolaste på hela skolgården.


Varför gå till skolan i ordinära, trista skor om man kan gå dit som värsta superhjälten? I den här beskrivningen har vi fokuserat på läderskor, då det är ett lite knepigare material än vanligt tyg. Nu kör vi!

Det vi ska göra är att skapa snyggt formade skumplattor som vi sedan ska fästa med kardborre på ett par nya eller grundligt rengjorda äldre skor. Och det krävs mycket lite i materialväg:

- skumplatta, ca 2 cm tjock. Skumplatta är ett mjukt men ändå tåligt material, som ofta är vaxat och klarar därför av alla typer av väder, inklusive regn.
- markeringspenna
- kardborretejp

Extramaterial som kan piffa upp skon ytterligare
- roliga skosnören
- glitter
- klistermärken
- fler färgade markeringspennorBörja med att rita ut ditt mönster på skumplattan, och klipp sen ut det. Vi har valt att göra vingar, men man kan så klart välja exakt vad som helst!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem
Fäst kardborren på baksidan av skumplattan, och även på skon där du vill fästa den.
Låt torka fast ordentligt, fäst skumplattan.Slutligen är det dags för pricken över i:et, de nya skosnörena! För en ännu mer originell look kan man ha olikfärgade snören på skorna, och det kan också hjälpa de yngre barnen att lära sig skilja på höger och vänster.


Ta daaa. klart! Så himla enkelt! Om ni vill, så kan ni dekorera skumplattan ytterligare med glitter eller klistermärken, eller rita något fint med en kraftig märkpenna. Och om ni tröttnar på utsmyckningen, så är det bara att ta fram saxen igen och skapa en ny. Ingen sko-dag behöver vara den andra lik!Fler lästips:
10 inspirerande balkongidéer
Skinande rent hem på prick två timmar! 

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!