Julklappstips från Bra vardag!

Julklappstips från Bra vardag!

Prenumeration på matkassar har utsetts till årets julklapp 2011. Det säger lite om vad vi behöver. Eller snarare om vad vi saknar – nämligen tid för oss själva och för våra nära.

Kanske längtar vi mer än någonsin efter lugn, avkoppling och harmoni? Bra vardag tipsar om fina klappar som passar de flesta.


Spa

Kan kännas uttjatat, men den som får en dag eller en helg på spa brukar inte klaga. Många herrgårdar runt om i landet har prisvärda och lyxiga helgerbjudanden.


Tofflor

Ett par riktigt sköna tofflor med mycket ludd i passar kan ges bort till vem som helst; mannen, mamma, morfar, barnen eller bästa vännen. Visste du att det finns tofflor som kan värmas i micron?


Glassmaskin

Ges bort till dessertälskaren eller till barnen. En klapp som räcker riktigt länge och som ger möjligheter att experimentera fram fantastiskt god och hälsosam glass.


Vin och bok

Den vinintresserade blir glad för en bra flaska och en bok om vin, vinprovning eller ett särskilt vinland. Samma koncept går förstås att applicera på den som gillar whisky eller öl.


Trädgårdsprylar

Visst känns det långt till sommaren, men för trädgårdsfantasten börjar förberedelserna inför våren redan i början av året. Verktyg, fröer, sticklingar eller en prenumeration på ett trädgårdsmagasin är en present som påminner om att vi snart går mot ljusare tider.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem


Stavmixer

Den som inte redan har en borde få en. Den kan göra nästan allt; hacka, mixa och vispa. De nyblivna föräldrarna mixar barnmat på nolltid, de större barnen fixar milkshake utan slabb och hemmakocken kan experimentera med soppor.


Vinterkorg

En korg full med små saker är härligt att få. Lägg i böcker, veckotidningar, gott te, choklad, en väldoftande blomma, ostar och korvar, en cd, varma sockor eller något annat som passar.


Rakapparat

En effektiv och snygg rakapparat är lyx för mannen. Utvecklingen har gått framåt en hel del de senaste åren, så det kan vara dags att byta ut den gamla.


iPhone-vantar

Den som kanske mest av allt behöver lugn och harmoni ska inte behöva frysa när telefonen plingar till. Toppen på tummen, pekfingret och långfingret på vantarna är gjorda av ett material som funkar på smartphone-skärmar.


Skribent Anna Kleinwichs Magnusson

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan