Hela familjen går på promenad

Varför ska du ta med familjen på promenad?

Det är bara en sak som slår den fulla magen efter en familjemåltid: en promenad med familjen! Fyra skäl till varför en promenad efter middagen borde vara rutin på kvällen.


Middagen är över, bordet har dukats av med allas hjälp och disken är klar (glöm inte att det räcker med att lägga disken i blöt under tio minuter med YES Platinum diskmedel för att motsvara en hel natt i blöt). Istället för att var och en går in på sitt rum eller hänger i soffan, tar du med dig familjen på en promenad efter middagen. Börja med att promenera lugnt i 20 till 30 minuter och du kommer snart bli beroende av det.


1. Ytterligare tid tillsammans.

Middagen med familjen är ett tillfälle att umgås, prata om sin dag och familjeärenden. En promenad är ett utmärkt tillfälle att fortsätta oavslutade samtal och ha lite kvalitetstid med enskilda familjemedlemmar. Har något av barnen problem i skolan? Gå avsides och ta upp problemet på tu man hand. Snart kommer dina barn att inse att det här är bästa tiden att få din uppmärksamhet och de kommer att uppskatta det.
Det är också ett utmärkt tillfälle att hålla kontakten med grannar. Hälsa på förbipasserande eller på affärsinnehavaren runt hörnet. Visa din uppskattning för nya blommor eller gardiner.


2. Din kropp behöver det.

Minst trettio minuters gymnastik dagligen kan leda till viktminskning, bättre cirkulation och allmän hälsa. Det förbättrar även matsmältningen och du sover bättre. De trettio minuterna kommer flyga förbi när du delar dem med andra. Kom ihåg att du lär dina barn en viktig lektion i livet.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem


3. Din själ behöver det.

Snart kommer du att inse att lite frisk luft och gymnastik är bra för humöret. Det har forskarna bevisat. Även en kort promenad höjer cellernas syretillförsel och stimulerar därmed intellektet. Ta väl vara på tillfället, finn lösningar och fatta positiva beslut.


4. Det är bättre än TV

En promenad efter middagen är ett utmärkt sätt att minska på tiden framför TV:n, datorn eller videospelet. Spela in dina favoritprogram och se dem vid ett annat tillfälle.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan