Härliga resmål för hela familjen

Härliga resmål för hela familjen

Tips på fantastiska resmål med något för alla i hela familjen.


En i god tid planerad familjeresa ger alla något roligt att se fram emot och dessutom är det lättare att göra ekonomiska klipp. Här är förslag på härliga resmål, allt från adrenalinfylld action till total avslappning.


Den aktiva familjen

Om du och dina nära och kära blir uttråkade av bara tanken på en lång dag på stranden, så finns det ju som tur är en himla massa annat man kan hitta på under semestern.

Vad sägs om...

Ett båt- och cykeläventyr i Kroatien
Ö-hoppa med båt under en vecka. Varje dag står du inför valet mellan cykling eller hajking längs Dalmatiska kusten, eller att bara relaxa på båten.

Blöta sporter i Grekland
Om du och din är vattensportsfrälsta och vill hålla nere budgeten en smula, kolla in Greklands utbud av all-inclusive hotell! All inclusive kostar alltid lite mer, men å andra sidan ingår allting på plats. På t ex Mark Warner's Levante Beach Resort på Rhodos hittar du båda vattenskidor, wakeboarding, vindsurfing och kajak.

En fartfylld semester i Ardèche
Ardèche är ett franskt departement beläget i regionen Rhône-Alpes i södra Frankrike, en robust och rofylld region med mycket att erbjuda till den orädda och äventyrslystna familjen. Här kan du åka på ridläger, paddla kanot i vildmarken, klättra, hajka och väldigt mycket mer. Kolla på nätet eller med din lokala resbyrå för skräddarsydda resor hit.

Lite lugnare med fokus på värme och bad

Mykonos
Denna ständigt populära grekiska ö är med sina azurblå vikar, vitblekta byggnader och kullerstensbelagda gator vacker som ett vykort. Här kan båda badälskande barn och föräldrar ute efter en stunds lugn och ro njuta tillsammans.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Svarta havets kust, Bulgarien
Få den rätta semesterkänslan med bycharm och bekvämlighet på stranden på den södra delen av kusten. På den norra delen hittar du mer vattensport och all inclusive-hotell.

Barcelona
Spaniens pärla, Barcelona, är verkligen en plats som alla borde ta chansen att se om möjlighet finns. Mäktig arkitektur, flera barnvänliga attraktioner som t ex L'Aquarium, fantastisk mat och dessutom en lång sandstrand – mitt i stan!


Surfa i England?

När man tänker surfing så är kanske inte England det första man tänker på, men både Devon och Cornwall är två stora surfdestinationer. Om kassan är lite skral, så är Wales i allmänhet ett billigare alternativ.

Gower-halvön anses vara en av de finaste kuststräckorna för stora vågor, och The Witterings i West Sussex erbjuder mjuka vågor om hösten och vintern.


Detta kan också vara värt att kolla in inför semestern:
Solskydd för hela familjen
Är vi framme snart?

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare