Fira farsan utan slips!

Fira farsan utan slips!

Många pappor är väldigt bestämda med att de inte bryr sig så mycket om Fars dag men det säger de bara för att de vill vara snälla och inte till besvär. Här kommer några tips på hur barn oavsett ålder kan låta pappa få vara kung för en dag. Utan att det varken kostar skjortan eller blir en slips i ett förinslaget paket.


1. Följ med på pappa-hobby
Pappor älskar när man tycker att det de gör är intressant och kul. Och säkert har din pappa många gånger bett dig följa med på något som du gång på gång tackat nej till. Ge pappa i present att du för en dag gladeligen delar en av hans hobbies. Följ med och träna tennis, gå på hockeymatch, spela golf, se på teater eller vad det nu är han tycker om att göra. Be honom bestämma eller överraska med att boka en aktivitet. Det blir en pappa-dag han verkligen kommer att tycka är värdefull.

2. Säga ja-dagen
Överraska pappa med frukost på sängen och ge honom i present att du just idag lovar att inte säga nej en enda gång utan istället svara ”javisst pappa”.

3. Pappa-meny
Be pappa skriva sin egen meny på morgonen och fixa en trerättersmiddag med alla hans favoriträtter. Diskning efteråt ingår.

4. Presentkort med vardagslyx
Ett fint budgettips är att göra ett presentkorthäfte med olika små tjänster som pappa uppskattar. Det kan vara en kvarts ryggmassage, ta hand om middagsdisken, laga mat, handla, tvätta bilen, dammsuga, baka chokladbollar, kratta löv eller sy fast knapparna i skjortan. Bonustips! Det kan bli extra roligt om det på presentkortet också står vad han istället kan ägna sig åt medan du gör den lilla tjänsten. Till exempel: Jag dammsuger vardagsrummet medan du ligger på soffan och vilar med en bok. Eller: Jag handlar medan du tar din löprunda.

5. Pappas favoritmusik
Sätt dig ner en stund och försök minnas pappas favoritlåtar och gör en Spotify-lista åt honom. Lägg också till några låtar som du vill dedikera honom och berätta varför. Han kommer garanterat att bli rörd när han förstår att du faktiskt vet vad han gillar för musik och att du vill dela några av dina egna musikupplevelser med honom.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan