Den perfekta påsksöndagen

Den perfekta påsksöndagen

I hjärtat av påskledigheten har vi påskdagen – den perfekta dagen att slappna av och bara njuta.


Med en ledig långfredag innan, och en ledig Annandag påsk-måndag efter, så är påskdagen en av årets lyxigaste dagar. Vi har hittat på några sätt som du kan göra det allra mesta av den här briljanta möjligheten!


Morgon med ungarna

Spendera morgonen med barnen, det kan man inte göra för många gånger! Lägg er i en hög i soffan och se någon rolig film på Netflix, eller bygg den där Lego-borgen ni pratat om. Och om snön har lämnat marken utanför, så kan det vara dags att pimpa barnens vårskor – här guidar vi hur man gör skolgårdens coolaste dojjor!

Om ni inte tröttnat på att pyssla ännu, så kan vi tipsa om det här lite annorlunda påskäggspysslet.

Lunch med familjen
Om du ska ha vänner eller familj över, gör det enkelt för dig! Poängen är att umgås, inte att bräcka något gammalt påskmiddagsrekord. Testa att laga de här matiga brunch-mackorna med lax och pocherat ägg? Med ett enkelt knep (som vi så klart bjuder på!) så är det numera en bagatell att pochera sina egna ägg. Servera med apelsinjuice med en skvätt champagne!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Ett annat alternativ är att ses utanför hemmets väggar. Kolla om ni kan hitta ett härligt kafé vid en park som serverar lagad mat, kaféer bidrar också till mindre formell stämning och är snällare mot plånboken, och ungarna kan leka i parken under er uppsikt.


Promenad i vårluften
Oavsett om ni valde att ha påsklunchen hemma eller ute på lokal, så kan det vara dags att sträcka lite på benen nu. Om du tillhör gruppen människor som redan upptäckt och fastnat för löp-kulturen, så har du förmodligen redan börjat trä på dig löpskorna – ni andra kan hitta inspiration här. Löpning är jättebra träning, billigt, enkelt och man kan göra det helt i sin egen takt.

Annars kan ni ju bara gå utanför dörren och se vart dagen för er – här har vi samlat några tips på roliga utelekar.


Kväll med vännerna

Och imorgon är ju en ledig måndag, ingen behöver släpa sig upp ur sängen till skola eller arbete – varför inte bjuda över några vänner och ha en avslappnad och rolig söndagskväll? Se en bra film, spela ett sällskapsspel, samlas kring matbordet och bara umgås.

Efter en lång ledig dag fylld med aktiviteter så kurrar det förmodligen ordentligt i magen, så ställ fram något varmt och aromatiskt på bordet, som den här marockanska kycklingen till exempel.

Glad påsk!Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan